x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18 - 19 ianuarie. Vărsătorii încearcă să rezolve problemele unui prieten

Horoscop de weekend, 18 - 19 ianuarie. Vărsătorii încearcă să rezolve problemele unui prieten

17 Ian 2020   •   10:33
Horoscop de weekend, 18 - 19 ianuarie. Vărsătorii încearcă să rezolve problemele unui prieten
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Vrei să te ocupi de lucrurile care te fac fericit. Astfel, alegi ca acest weekend să ți-l dedici în totalitate și te ocupi de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme.

Taur

Nu reușești să faci economiile de care ai nevoie, iar acest lucru aduce cu sine frustrare. Încearcă să iei o pauză de la a cumpăra lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie și concentrează-te pe lucruri practice.

Gemeni

Petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu. Ai parte de o discuție plină de însemnătate care te ajută să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Încerci să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și la aspirațiile pe care le ai pe plan profesional. Astfel, îți petreci acest weekend încercând să acumulezi cât mai multe informații care te vor ajuta pe drumul pe care alegi să mergi.

Leu

Vrei să scapi de rutină și să începi să faci o serie de activități noi. Astfel, petreci mare parte din timp în afara locuinței în căutare de adrenalină. Reușești să îi inspiri pe cei din jurul tău.

Fecioară

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană și, prin urmare, începi să pui în aplicare ideile pe care le ai. În plus, vorbești deschis despre opiniile pe care le ai și te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta.

Balanță

Petreci timp alături de prieteni, iar acest lucru te ajută să uiți pentru o clipă de responsabilitățile pe care le ai. Weekendul acesta este doar despre relaxare și reconectare cu propria persoană.

Scorpion

Petreci mare parte din timp singur într-o încercare de a găsi acel echilibru interior la care tot aspiri. În plus, o discuție pe care o ai cu partenerul de cuplu te ajută să-ți schimbi perspectiva asupra lucrurilor.

Săgetător

Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa de responsabilitățile pe car ele ai, dar să poți petrece și timp de calitate alături de familie. În plus, te gândești din ce în ce mai mult la o călătorie.

Capricorn

Nu ești mulțumit de punctul în care ești acum, în special când te gândești la carieră. În acest weekend găsești curajul necesar pentru a-ți asuma riscuri. Primești o veste bună.

Vărsător

Petreci mult timp alături de un prieten care are nevoie de ajutorul tău. Îl asculți și încerci să găsești rezolvări pentru problemele cu care se confruntă în prezent.

Pești

Ai încredere în tine și începi să pui la punct un plan de acțiune pentru o idee de afaceri pe care o ai. Încearcă să discuți cu un prieten despre lucrurile la care te gândești și, astfel, totul o să fie mai clar.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 18-19 ianuarie