x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie 2015. Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii

Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie 2015. Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii

17 Iul 2015   •   20:19
Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie 2015. Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii


Horoscop 18 iulie. Berbec
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile sentimentale si modul in care te poti afirma, pune in valoare mai bine prin intermediul celor dragi. Este rost de distractie, aventuri, planuri marete alaturi de altii si chiar implicarea in activitati specifice unui hobby. Negura poate aparea dinspre segmentul familial, fie prin reprosurile facute de membrii familiei, fie datorita faptului ca ai de rezolvat indatoriri domestice, ramanandu-ti astfel prea putin timp pentru sufletul tau.

Horoscop 18 iulie. Taur
Se pare ca familia si casa reprezinta segmentele de viata importante in aceste zile de weekend. Dezbaterile pe teme domestice impreuna cu membrii familiei vor fi frecvent si cu efecte pe termen lung. Alege-ti cu grija vorbele, intrucat exista riscul sa te pripesti in decizii sau concluzii. Foloseste un ton placut, deoarece, fara sa iti dai seama, ceilalti pot fi deranjati de timbrul vocii tale. Ocupa-te si de curatenii sau reorganizarea spatiului in care locuiesti.

Horoscop 18 iulie. Gemeni
Esti inconjurat de o multime de prieteni si rude apropiate. La prima vedere iuresul din preajma ta poate fi deranjant, insa daca ai sa privesti doar partea plina a paharului vei reusi sa te bucuri de tot si toate. Finalul acestei saptamani iti aduce de asemenea si informatii pretioase in domenii de larg interes. Din cand in cand, opreste-te din gandit si vorbit, ia aminte si la spusele sau indemnurile celor dragi. Pot interveni si calatorii pe distante scurte.

Horoscop 18 iulie. Rac
Apar cheltuieli neprevazute, pe langa lista alcatuita cu grija de ceva vreme. Se pare ca dispui de un buget suficient deocamdata, pentru a-ti acoperi cele necesare, ba chiar si ceva mofturi personale. Totusi ar fi intelept sa te rezumi la chletuieli strict necesare si sa pui ceva bani deoparte. Este adevarat ca in urma achizitiilor din acest weekend este posibil sa iti rafinezi gusturile si chiar sistemul valorilor filozofice.

Horoscop 18 iulie. Leu
Finalul acestei saptamani iti aduce multa energie. Poti rezolva multe treburi restante, ba chiar exista riscul sa te implici si in treburile altora si sa-i ajuti cu succes. Exista risc pentru ca unii s-ar putea simti deranjati de aportul tau in viata lor. Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a face multe si marunte. Ofera-ti sprijinul numai daca ti se cere. Pe de alta parte, canalizeaza-ti eforturile mai mult spre tine si spre ceea ce iti este de folos.

Horoscop 18 iulie. Fecioara
Departe de ochii si urechile lumii iti este cel mai bine la sfarsitul acestei saptamani. Organizeaza-ti trebruile astfel incat sa beneficiezi de suficiente momente de relaxare si odihna. Ai putea exersa cu succes cateva tehnici de meditatie, iar in urma acestor practici ai obtine revelatii minunate pentru situatiile si relatiile din viata ta. Ingrijeste-ti si trupul, pentru ca se pot accentua afectiuni legate de inima, coloana vertebrala sau ochi.



Horoscop 18 iulie. Balanta
Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii. Pe langa discutiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea sa obtii un pont valoros necesar dezvoltarii tale personale si profesionale. Totul este sa accepti ideile si autoritatea altora, fara sa tesi povesti iluzorii. Retine sau chiar noteaza-ti cele aflate si corelatiile mentale pe care le faci in aceste zile.

Horoscop 18 iulie. Scorpion
Socializarea este aspectul care te intereseaza in mod special in acest weekend. Sunt posibile intalniri cu persoane importante, cu functie, persoane care te pot sprijini in ascensiunea ta profesionala. Chiar daca unii iti vor scoate in evidenta carentele educationale, in parale vei obtine si solutii deosebite de a le elimina. Deschide-ti mintea si sufletul si accepta sfaturile sau indemnurile celorlalti. Chiar si o discutie banala, in aparenta, te poate duce pe culmi nebanuite.

Horoscop 18 iulie. Sagetator
Excelente zile pentru a-ti deschide mintea si sufletul spre noi filozofii de viata, spre abordarea vietii din alte perspective si pentru a te transforma la nivel profund. Poti avea senzatia ca esti depasit de unele evenimente in care esti implicat, insa in umbra, providenta te conduce exact spre ceea ce iti este de folos. Greu de sesizat acum felul in care vei gandi sau trai peste un timp, insa ai putea incerca un scenariu. Conteaza si implicarea ta la ceea ce ti se intampla.

Horoscop 18 iulie. Capricorn
Framantarile din acest weekend se pare ca sunt legate de bugetul comun cu ceilalti. Pentru ca unele colaborari se destrama rapid, posibil chiar si relatia de cuplu, esti tentat sa te gandesti la accesarea unor alte surse de venit. Pe de alta parte exista si varianta sa fii nevoit sa chetuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restante, mai mult sau mai putin si din vina altora. Fii prudent si gandeste-te la a-ti proteja banii, bunurile si chiar sufletul.

Horoscop 18 iulie. Varsator
Se va trasa o tusa finala, in zilele acestui weekend, in relatiile parteneriale. De aceea concentreaza-ti eforturile spre a stabili clar pe cine mai doresti sa pastrezi in viata ta, atat intr-o relatie matrimoniala, cat si intr-o relatie profesionala. Totusi ar fi bine sa te gandesti si la personaje noi, alaturi de care sa dezvolti fie proiecte profesionale, fie personale. Planuind acum toate acestea vei avea mult de castigat, in acest segment, in viitorul apropiat.

Horoscop 18 iulie. Pesti
In acest weekend ai un program incarcat, fie ca stai acasa, fie ca mergi la serviciu. Poti rezolva multe treburi restante, dar asta te va epuiza destul de mult. Fii prudent si selecteaza-ti prioritatile! Excesul de zel iti poate crea neplaceri in relatiile cu cei dragi. Ingrijeste-ti sanatatea si tine cont de sfaturile oferite cu drag de catre cei apropiati. Sigur ca vei primi si reprosuri, dar priveste-le ca mici ajutoare in dezvoltarea ta personala sau profesionala.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 18 iulie horoscop