x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie. Taurii sunt caracterizați de sensibilitate

Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie. Taurii sunt caracterizați de sensibilitate

17 Iul 2020   •   11:42
Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie. Taurii sunt caracterizați de sensibilitate
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend petreci mult timp acasă. Încerci să stai cât mai mult alături de persoanele importante din viața ta și să recuperezi momentele petrecute departe.

Taur

Sensibilitatea te caracterizează, în acest weekend. Petreci mult timp singur și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, empatizezi mai mult decât în mod normal.

Gemeni

Te gândești să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață, dar și atunci când vine vorba de modul în care te raportezi la ce se întâmplă în jurul tău. Găsești curajul de care ai nevoie!

Citește și Horoscop săptămânal, 20 - 26 iulie. Capricornii iau o pauză de la toate responsabilitățile pe care le au

Rac

S-ar putea să intri în conflict cu un prieten bun. Nu reușiți să ajungeți pe aceeași lungime de undă și, mai mult, niciunul dintre voi nu vrea să renunțe la orgoliu.

Leu

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană și, prin urmare, începi să te ocupi de o serie de proiecte mai vechi pentru care nu ai avut suficient curaj în trecut.

Fecioară

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine.

Balanță

Weekendul acesta este despre relaxare. Iei o pauză de la toate lucrurile pe care le ai de făcut și elimini din stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Horoscop de weekend, 18 - 19 iulie

Scorpion

Weekendul acesta este despre intimitate. Fie că alegi să îți petreci timpul singur, fie că alegi să stai în compania unei persoane speciale, te bucuri de liniște.

Săgetător

Încearcă să stai departe de orice formă de bârfă, pentru că, în acest weekend, ai tendința de a transmite informații mai departe fără a le verifica.

Capricorn

Nu reușești să te concentrezi nici măcar pe lucrurile simple pe care le ai de făcut. În acest weekend, este recomandat să îți îndrepți atenția către relaxare.

Vărsător

În acest weekend încerci să îți asculți mai mult corpul. Vrei să renunți la o serie de obiceiuri nesănătoase pe care le ai. Acorzi mai multă atenție sănătății.

Pești

În acest weekend analizezi toate deciziile pe care le-ai luat în trecut pentru a încerca să nu repeți aceleași greșeli. Încearcă să discuți și cu o persoană în care ai încredere.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 18-19 iulie