x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18 - 19 mai. Weekend dedicat pasiunilor

Horoscop de weekend, 18 - 19 mai. Weekend dedicat pasiunilor

17 Mai 2019   •   11:20
Horoscop de weekend, 18 - 19 mai. Weekend dedicat pasiunilor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de un weekend plin de pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să întâlnești pe cineva.

Taur

Tot ce-ți trece prin cap este distracție. Vrei să te bucuri din plin de timpul liber pe care îl ai, așa că nu ratezi nicio oportunitate.

Gemeni

Petreci mare parte din timp ocupându-te de responsabilitățile pe care le ai. Fie că e vorba de casă sau de carieră, nu lași nimic să-ți scape.

Rac

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de prioritățile pe care le ai și de modul în care îți organizezi timpul. Vrei mai mult timp pentru tine.

Leu

În ultima vreme ți-ai concentrat toată atenția pe planul profesional. Acum este momentul ideal să te relaxezi. Weekendul acesta este doar despre tine.

Fecioară

Petreci mare parte din weekend concentrându-te asupra pasiunilor pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Îți trezești latura artistică.

Balanță

Nu mai vrei să faci compromisuri, așa că în aceast weekend îți aperi opiniile și realizezi că este importantă și părerea ta, nu doar cea a celor din jur.

Scorpion

Nu mai vrei să te gândești doar la ce își doresc cei din jur, așa că în acest weekend îți pui dorințele pe primul loc.

Săgetător

Ai muncit mult în ultima perioadă, așa că weekendul acesta îl petreci în casă. Te bucuri de toate lucrurile de care nu ai avut timp: filme, cărți și dimineți târzii.

Capricorn

Vrei să te bucuri de pasiunile pe care le ai, dar vrei și să petreci timp cu prietenii, așa că încerci să-i atragi în universul tău ghidat de activități cool.

Vărsător

Ai fost ocupat cu toate lucrurile care țin de viața personală, iar în acest weekend vrei să lași toate probleme la o parte și să te distrezi din tot sufletul.

Pești

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă tehnologie. Te-ai săturat de mailuri, telefone, ore întregi epuizate în fața calculatorului.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 18-19 mai