x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19 - 20 ianuarie. Învățăm să spunem ce ne dorim

Horoscop de weekend, 19 - 20 ianuarie. Învățăm să spunem ce ne dorim

18 Ian 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 19 - 20 ianuarie. Învățăm să spunem ce ne dorim

Berbec

După o săptămână aglomerată, reușești să găsești distracția de care ai nevoie pentru a te regăsi. Weekendul acesta va fi plin de prieteni și de momente care se vor transforma în amintiri frumoase.

Taur

Îți faci curaj să ieși din zona de confort și să te gândești la oportunitățile pe care le ai pentru a face exact ceea ce îți dorești. Găsești curajul necesar pentru a lucra la viitorul pe care ți-l dorești.

Gemeni

Vrei să faci o schimbare în viața ta, pentru că simți că ceva nu funcționează așa cum trebuie. În acest weekend, îți aloci timp pentru a-ți analiza mai în detaliu viața.

Rac

Reușești să te conectezi cu o persoana cu care părea că nu ai nimic în comun. Această nouă prietenie îți oferă o nouă perspectivă asupra vieții și te învață că prejudecățile nu aduc nimic bun.

Leu

Descoperi o nouă pasiune pe care vrei să o fructifici la maximum. În acest weekend, îți concentrezi atenția asupra dezvoltării personale și reușești să găsești un echilibru interior.

Fecioară

Nu mai vrei să forțezi lucrurile și nici să mai pui presiune asupra cuiva să rămână în viața ta. Înveți să te bucuri de lucruri așa cum sunt și, în fond, să găsești relaxarea de care aveai nevoie.

Balanță

Toată atenția se îndreaptă către familie. Nu ai mai petrecut de mult timp cu ei și, în plus, acum există și niște probleme de comunicare. Spune lucrurilor pe nume!

Scorpion

Înțelegi că vrei să faci o schimbare în zona de carieră și nu mai vrei să ignori această dorință. În acest weekend, încerci să înțelegi ce îți dorești să faci cu adevărat.

Săgetător

Îți concentrezi atenția asupra aspectelor financiare. Cheltuielile din ultima perioadă te-au adus în punctul în care să îți faci griji când vine vorba de bani. Vrei să faci economii importante.

Capricorn

După o săptămână cu adevărat aglomerată, weekendul vrei să ți-l dedici în totalitate ție. Preferi să petreci timp de unul singur sau alături de persoana iubită și să te bucuri de liniște.

Vărsător

Vrei să faci schimbări semnificative când vine vorba de relația de cuplu. Deși ești obișnuit să faci compromisuri, acum simți că a venit momentul să spui ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Vrei să acorzi mai multă atenție îngrijirii personale și începi din acest weekend. După toată munca din ultima perioadă, relaxarea din acest weekend și atenția acordată propriei persoane te ajută să te echilibrezi.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 19-20 ianuarie