x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19/20 iulie 2014. Berbecii au probleme cu bugetul, Gemenii - probleme de sănătate

Horoscop de weekend, 19/20 iulie 2014. Berbecii au probleme cu bugetul, Gemenii - probleme de sănătate

18 Iul 2014   •   20:37
Horoscop de weekend, 19/20 iulie 2014. Berbecii au probleme cu bugetul, Gemenii - probleme de sănătate

Berbec 

Finalul acestei saptamani iti aduce momente favorabile pentru a te ocupa pe indelete de tine. Poti adopta o dieta noua, schimba garderoba sau imbuntati planurile tale de viitor. Bugetul cheltuielilor iti va atrage atentia, deoarece se contureaza venituri noi din activitatea profesionala desfasurata la serviciu. Insa evita cumparaturile nefondate sau oferirea cadourilor scumpe. Duminica ar fi bine sa iti planifici activitatile pentru saptamana urmatoare.

Taur

Esti plin de energie si dornic de a rezolva treburile restante. Sunt momente bune pentru a te gandi la schimbari majore in felul tau de a fi si de a te raporta la evenimentele vietii. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi sfaturi si solutii deosebite pentru toate. Recomandabil este sa iti deschizi mintea si sufletul. Posibil sa iti displaca cele auzite de la altii, insa ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau.

Gemeni

Weekend-ul acesta foloseste-l pentru odihna si detasare de zgomotul cotidian. Unele afectiuni ale organismului se pot accentua. Odihna, alimentatia sanatoasa si plimbarile in aer liber iti sunt suficiente pentru imbunatatirea starii tale generale. Ar fi bine sa te cufunzi in ganduri si sa iti reevaluezi activitatile in care esti implicat, dar si semenii apropiati. Sunt momente bune pentru a vedea clar care iti sunt prioritatile si pentru a lua decizii bune.

Rac

Relatiile cu prietenii sunt excelente si ar trebui sa profiti de ele. Este posibil sa pui la cale un proiect de anvergura sau o activitate socio-profesionala, impreuna cu oameni de buna calitate, care chiar vor sa te sprijine. Discutiile purtate in aceste zile te vor ajuta sa iti imbunatatesti personalitatea si sa iti creionezi planuri de viitor cu totul deosebite. Daca apar contradictii intre ceea ce gandesti si ceea ce se materializeaza, adapteaza-te situatiei.

Leu

Vei fi inconjurat de multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Fie ca este vorba despre colegii de serviciu, fie despre membrii familiei, cu totii vor fi foarte atenti la vorbele, faptele si infatisarea ta. Provocarile celorlalti le poti contracara elegant si cu multa ingaduinta. Evita discursurile lungi si gesturile ample. Providenta iti va fi alaturi discret, in umbra. Ai incredere ca te vei descurca onorabil in oriece situatie.     

Fecioara

Calatoriile indepartate sau abordarea unor studii pe termen lung sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Minunat este sa vei primi ajutor substantial de la prieteni, cand te astepti mai putin. Insa, bine este sa te bazezi pe eforturile tale, mai ales daca la mijloc este vorba si despre sume consistente de bani. Activitatile culturale, participarea la cursuri de weekend sunt alte variante potrivite tie in aceste zile.

Balanta

Resursele materiale comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali vor trebui verificate amanuntit in aceste zile. Posibil sa platesti taxe, facturi restante sau alte tipuri de datorii de pe urma celor dragi. Evita sa ii lasi pe altii sa profite de pe urma banilor sau bunurilor tale. Rezerva-ti momente de liniste si solitudine pentru a analiza evenimentele in care esti implicat dincolo de aparente.

Scorpion

Relationarea cu ceilalti te ajuta in aceste zile sa fii mai obiectiv vizavi de situatiile de viata in care esti implicat. Intr-un anume fel, partenerul de viata, colaboratorii socio-profesionali, cei din anturajul apropiat sunt oglinzile tale. Este dificil de acceptat faptul ca trasatura care iti displace la altii este si in structura fiintei tale interioare. De aceea lasa critica deoparte si fii deschis catre tot ce iti ofera viata. Tocmai prin contradictiile cu ceilalti vei reusi sa evoluezi.

Sagetator

Esti hotarat sa iti continui fie activitatea profesionala, fie treburile casnice. De la serviciu vei primi recompense deosebite in urma muncii depuse, insa acasa nu vor fi apreciate corect eforturile tale. Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent. Rezerva-ti momente de odihna si relaxare in aer liber. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Capricorn

Sunt zile bune pentru a te ocupa de copii sau de persoana iubita. Planifica excursii, iesiri in oras sau activitati recreative placute si acceptate de catre cei dragi. Posibil ca datorita indatoririlor pe care le ai la serviciu sa iti ramana putin timp sau deloc pentru a le fi alaturi. Astfel, tensiunile deja existente la capitolul afectiv vor lua amploare. Totusi, cu putin efort si bunavointa ai reusi sa rezolvi totul spre binele tuturor.

Varsator

Cel mai bine ar fi ca in aceste zile sa stai acasa, alaturi de membrii familiei sau sa iti vizitezi rudele. Dialogurile cu cei dragi iti pot aduce alinare si sfaturi pretioase. De asemenea ai sanse sa lamuresti chestiuni patrimoniale si sa aplanezi conflictele dintre rude. Treburile gospodaresti le poti rezolva excelent. Programul acestor zile depinde fie de indatoririle tale profesionale, fie de problemele de sanatate care treneaza undeva in fundalul cotidian.

Pesti

Se contureaza intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informatii vehiculat in preajma ta iti poate crea disconfort mental accentuat. Evita implicarea emotionala in treburile altora si selecteaza totul. Plimba-te mai mult in aer liber, alaturi de persoane vesele si dragi sufletului tau. Lecturarea cartilor bune, vizionarea unor filme deosebite te ajuta sa iti rafinezi intelectul si te feresc de ganduri neplacute.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop