x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19/20 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 19/20 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Oct 2013   •   00:58
Horoscop de weekend, 19/20 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Zilele acestea se contureaza cheltuieli, dar si discutii aprinse legate de finantele comune cu un partener de viata. Tu ai dori sa cumperi diverse, insa cei apropiati se pare ca te vor infrana. Rezuma-te la strictul necesar, pentru ca deocamdata dispui de putine resurse materiale. Pe de alta parte vor veni catre tine informatii importante legate de situatia financiara de la locul tau de munca. Dozeaza-ti eforturile si relaxeaza-te.

Taur
Sunt zile bune de te ocupa de trupul si sufletul tau. Programeaza-ti un tratament cosmetic, o sedinta de masaj sau o iesire in oras cu cineva drag. Cheful de viata iti poate fi umbrit de partea financiara de care dispui deocamdata sau de dialogurile cu cei dragi. Detaseaza-te de tumultul cotidian si evita sa raspunzi la provocari. Gandeste-te la o alta abordare a oamenilor si evenimentelor din viata ta. Chiar ai nevoie de schimbari pe toate planurile.

Gemeni
Astrele te sfatuiesc sa fii cat mai retras si discret. Sunt posibile neplaceri legate de sanatate, insa cu putin efort si bunavointa le poti depasi usor. Odihneste-te mai mult, hraneste-te sanatos si plimba-te frecvent in aer liber. Sunt momente bune pentru a-ti revizui planurile de viata, pentru a-ti selecta apropiatii, dar si pentru a-ti modifica conceptiile despre lume si viata. O discutie de taina cu un colaborator profesional sau cu partenerul de viata iti poate aduce lamuriri deosebite.

Rac

Intalnirile si dialogurile cu prietenii iti pot alina sufletul. Poate nu toate cuvintele primite in aceste zile te vor bucura, insa te vor ajuta sa vezi partea plina a paharului vietii tale si sa abordezi totul intr-un alt fel. Totusi ar fi bine sa fii mai selectiv cu cei carora te destainui sau cu cei care pretind ca te protejeaza. Deocamdata esti lipsit de un ajutor real si sincer din partea celorlalti, de aceea nu iti divulga secretele, trairile sau intentiile de viitor.

Leu
Finalul acestei saptamani iti aduce concluzii pretioase vizavi de evenimentele din viata ta. Unele te vor necaji, insa altele te vor impulsiona sa mergi mai departe si sa abordezi totul de pe alte coordonate. Sunt momente bune de a-ti consolida mentalul superior prin lecturi spirituale, discutii cu persoane instruite in ale vietii sau prin planuirea unor programe de dezvoltare personala. Duminica se intrezaresc intalniri deosebite in care vei fi nevoit sa joci rolul principal.

Fecioara
Zilele acestea se lamuresc chestiuni financiare care privesc banii si bunurile administrate in comun cu altii. Fie ca se rezolva un partaj, fie un credit, fie o mostenire iti vine pe neasteptate, totul avand iz de final si de asezare intr-un ritm benefic tie. Totusi, bine ar fi ca in continuare sa acorzi o atentie sporita acestui segment de viata si sa cheltuiesti strictul necesar. Duminica se contureaza vesti din strainatate sau demersuri pentru calatorii.

Balanta
Se lamuresc teme mai vechi legate de colaborarile profesionale sau de activitatile comune cu partenerul de viata. Discutiile aprinse vor fi la ordinea zilelor. Bine ar fi sa te detasezi de partenerii care iti pun bete in roate, iar in relatia cu partenerul de viata vorbeste deschis si nu te lasa intimidat. Duminica, gandurile si eforturile iti vor fi atrase de bugetul pe care esti nevoit sa il imparti cu altii. Trebuie sa achiti facturi si sa reinnoiesti relatiile cu institutiile financiare.

Scorpion
Zilele weekend-ului iti aduc in atentie relatiile parteneriale profesionale, dar si actvitatile pe care trebuie sa le desfasori in comun cu partenerul de viata. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Bine ar fi sa iti revizuiesti relatiile si sa pastrezi doar pe cele care merita si te ajuta se te dezvolti din toate punctele de vedere. Duminica, relaxeaza-te si stai mai mult de vorba cu cei dragi.

Sagetator
Tentatia de a te ocupa in continuare de activitatile profesionale este la cote inalte. Sunt momente bune pentru a-ti reorganiza programul zilnic, astfel incat sa alternezi orele de odihna cu cele de lucru. Pe de alta parte, la locul de munca exista tensiuni, dispute care nu iti dau pace. Depinde doar de tine cum te raportezi la toate acestea. Ocupa-te mai mult de sanatatea ta si de linsitea sufletului tau.

Capricorn
Astrele iti propun la finalul acestei saptamani activitati recreative alaturi de cei dragi. Cu toate ca este posibil ca persoana iubita sau copiii sa te necajeasca, controleaza-ti reactiile si evita sa te implici prea mult in problemele lor. Creativitatea iti este accentuata, asa incat organizeaza o petrecere surpriza sau ocupa-te de un hobby. Duminica, cineva apropiat iti poate oferi informatii pretioase legate de colaborarile in care esti implicat.

Varsator
Weekend-ul acesta, la mare cautare sunt relatiile familiale. Sufletul tau are nevoie de linistea si caldura familiei, dar si de confortul oferit de casa. Sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei, fie din cauza prietenilor tai, fie din cauza faptului ca esti foarte ocupat cu activitatea profesionala. Gandest-te la un plan de actiune, care sa iti permita sa te ocupi si de casa, de nevoile celor dragi, dar si de locul tau de munca.

Pesti
Se contureaza fie o calatorie pe distanta scurta, fie intalniri cu rudele si prietenii. In orice caz, fii atent ce vorbesti, deoarece mentalul iti este vulnerabil si poti promite prea multe. Pe de alta parte, activitatile si relatiile socio-profesionale iti restrictioneaza programul personal si astfel iti ramane destul de putin timp de petrecut cu cei dragi. Totusi, fa un efort si detaseaza-te de tumultul profesional, dar si de problemele altora.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×