x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 2-3 decembrie 2017. Balanțele au de luat decizii dificile

Horoscop de weekend 2-3 decembrie 2017. Balanțele au de luat decizii dificile

01 Dec 2017   •   18:29
Horoscop de weekend 2-3 decembrie 2017. Balanțele au de luat decizii dificile
Sursa foto: maystra/Getty Images/iStockphoto

Berbec

În acest weekend, toate gândurile şi acţiunile tale se îndreaptă către o persoană care nu prea are grijă de ea însăşi. Te transformi într-un apărător al drepturilor omului, pentru că eşti mânat de o forţă mai mare decât tine. Ziua de duminică te va găsi fericit şi mulţumit de ceea ce ai făcut.

Taur

Când credeai că reponsabilităţile încep să dispară, noi proiecte apar la orizont şi un nou capitol din viaţa ta capătă contur. Poţi întâmpina multe situaţii dificile şi care te vor aduce pe marginea prăpastiei. În tot acest haos vei întâlni pe cineva cu care să-ţi împarţi toate suferinţele.

Citeste si Horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile. Anul câinelui de Pământ va schimba totul pentru O ZODIE

Gemeni

 Abia aşteptai zilele de weekend pentru a evita orice contact cu vreo persoană. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte tensionate, nu ştii din ce cauză şi nu ai nicio explicaţie. Preferi să te cufunzi într-o carte bună, sau să faci plimbări lungi.

Rac

 Reacţiile nativilor din Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător s-ar putea să te surprindă, pentru că nu au reuşit să te înţeleagă şi să te cunoască mai bine. Te detaşezi de orice lucru care îţi face rău şi conştientizezi că ai fost condus de o persoană căreia i-ai acordat toată atenţia ta.

Leu

Eşti irascibil şi ai un comportament nesuferit cu toată lumea. Chiar ajungi să crezi că alţii îţi vor răul şi vor să te tragă în jos, dar reacţionezi aşa din cauza mai multor factori. Capricornii şi Vărsătorii pot scoate tot ce-i mai bun sau mai rău din tine.

Citeste si Horoscop decembrie. Două zodii vor avea noroc la bani

Fecioară

 Trebuie să ştii că toată munca depusă şi toţi paşii pe care i-ai urmat nu au fost în zadar. Vei avea momente de instrospecţie, te vei simţi nesigur şi vei dori să ceri ajutorul celorlalţi, crezând că ei sunt mai puternici, dar s-ar putea să te înşeli. Relaxează-te şi ai încredere în viitor.

Balanţă

Este posibil să fie nevoie să iei decizii dificile şi te simţi rigid ca o stâncă. Zvonurile despre o nouă promovare, sau de faptul că vei conduce o echipă de experţi apasă greu pe umerii tăi şi nu te lasă să te relaxezi deloc, iar relaţia cu partenerul are de suferit din această cauză.

Scorpion

Vei pune la punct nişte discuţii pornite la începutul săptămânii legate de sarcinile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului, iar recompensele nu se văd deloc. Şeful tău va trebui să înţeleagă faptul că eşti angajat acolo şi că nu faci voluntariat.

Săgetător

Partenerul de viaţă este tot mai uimit de inteligenţa ta, de spiritul tău critic şi de faptul că eşti atât de înţelegător. Vei rămâne fără cuvinte când vei afla când de mult s-a bazat pe tine şi că încrederea în tine nu s-a clătinat deloc. Va fi un sfârşit de săptămână minunat.

Capricorn

Ieşi în oraş cu persoane care au ajuns pe culmile succesului, care şi-au urmat visurile şi le-au îndeplinit. Este posibil să te întâlneşti cu artişti, de la fotografi şi cântăreţi, la regizori, iar asta îţi insuflă dorinţa de a readuce în prim-plan dorinţe mai vechi, dar pe care le-ai lăsat deoparte.

Vărsător

Eşti foarte introspect şi analizezi toate relaţiile cu oamenii dragi din jurul tău, în special cu partenerul de viaţă. Eşti preocupat de calitatea relaţiei şi de direcţia în care merge. Până luni vrei să iei o decizie, dar nu va fi uşor dacă nu ştii clar ce vrei.

Peşti

Te abţii cu greu de la comentarii, dar va trebui să faci asta dacă vrei să ai parte de linişte în weekend. Sunt şanse ca cineva mai tânăr decât tine să îţi ceară sfatul în încercarea de a ţine pasul cu schimbările. Nu te da zmeu şi fii sincer în orice sfat pe care îl vei da.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop weekend