x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 2/3 februarie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 2/3 februarie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

02 Feb 2013   •   00:39
Horoscop de weekend, 2/3 februarie 2013. Vezi ce ți  se va întâmpla

Berbec
Dimineata zilei de sambata este favorabila dialogurilor parteneriale. Se pot lamuri situatii mai vechi, care ti-au adus multe batai de cap in ultimul timp. Fii prudent si tine cont de sfaturile si doleantele celor dragi. Duminica este o zi in care gandurile iti vor zbura la bani. Verifica-ti bugetul, situatia facturilor sau datoriilor si traseaza-ti noi planuri de viitor. Sunt momente bune pentru a intrezari rezolvari financiare pe termen lung.


Taur
Se pare ca sambata iti vei continua munca de la serviciu. De retinut ca doar prima parte a zilei este favorabila activitatilor intelectuale si relatiilor colegiale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal, asa incat dozeaza-ti eforturile. Duminica va trebui sa iti indrepti atentia catre partenerul de viata sau catre proiectele si colaborarile in care esti implicat alaturi de altii. Ar fi bine sa te retragi din situatiile care iti dau prea multe batai de cap.


Gemeni
Sambata se anunta intalniri amoroase sau macar cu persoane cu care imparti aceleasi hobby-uri. Persoana iubita sau copiii ar putea fi nemultumiti de atitudinea ta, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Duminica sosesc idei si vesti interesante legate de sfera profesionala. E adevarat ca este vorba despre multa munca si pe termen lung, dar si plata va fi pe masura eforturilor depuse. Atentie la sanatatea aparatului renal!


Rac
Finalul acestei saptamani este favorabil treburilor casnice si intalnirilor cu cei dragi. Ocupa-te pe indelete de curatenii generale, de reparatii curente si alcatuieste planuri noi vizavi de casa si nevoile locative. Membrii familiei iti sunt alaturi din umbra si se pare ca iti vor sustine financiar ideile sau dorintele de infrumusetare a casei. Duminica ai putea fi nemultumit din cauza persoanei iubite sau a copiilor, dar fii deschis dialogurilor cu acestia si tine cont de parerile lor.


Leu
Sambata esti mai mult pe drumuri. Fie ca pleci in scop profesional, fie mergi in vizita la rude si prieteni, temele zilei vor fi miscarea si schimbul de informatii. Totusi, fii prudent si nu pleca urechea la tot ce auzi si mai ales evita discutiile contradictorii. Duminica ar fi bine sa stai acasa. Sunt momente favorabile treburilor casnice si dialogurilor cu membrii familiei. Verifica in permanenta instalatiile de apa din spatiul locativ!


Fecioara
Astrele te sfatuiesc ca sambata sa te ocupi de cumparaturile necesare traiului zilnic. Poti primi cadouri, favoruri sau o suma de bani din munca desfasurata la un serviciu. Sunt valori minore, insa suficiente cat sa-ti incante sufletul. Duminica ori pleci intr-o mica excursie, ori te apuci de studii si cercetari. Sunt momente bune pentru a-ti vizita rudele sau prietenii si pentru calatorii de agrement. Atentie la ganduri si vorbe! Stii ca ceea ce gandesti sau spui s-ar putea adeveri cand te astepti mai putin.


Balanta
Prima parte a zilei de sambata iti aduce optimism si multa putere de munca. Mergi la un salon de infrumusetare, la o sala de gimnastica aerobica sau incepe o dieta. Duminica, atentia iti va fi retinuta de bani si implicatiile lor. La un studiu atent vizavi de castigurile tale dintr-un loc de munca ai putea constata ca balanta munca-plata inclina spre foarte multa munca, avand responsabilitati pe termen lung. Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si sa gasesti echilibrul in toate.


Scorpion
Sambata esti greu de observat prin peisajul cotidian. Sunt momente favorabile pentru singuratate, introspectie si dialog interior. Bine ar fi sa te plimbi in aer liber, sa meditezi in locuri sfinte sau pur si simplu sa lenevesti in voie. Atentie la sanatatea aparatului renal si a capului! Duminica iti va reveni pofta de viata si cheful de a te amesteca in tot si toate. Planifica-ti activitatile pentru saptamana care urmeaza si da o mana de ajutor si celor dragi.


Sagetator
Sambata este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Poti afla lucruri interesante legate de temele sociale cu care ai de-a face in viata de zi cu zi. Evita dialogurile frivole sau contradictorii. Duminica, sufletul tau are nevoie de retragere din forfota cotidiana. Sunt momente bune pentru a-ti revizui planurile de viitor si pentru a te gandi pe indelete la relatiile si colaborarile tale. Cu siguranta unele se cer reconfigurate, iar la altele ar trebui sa renunti definitiv. Atentie la sanatate!


Capricorn
Sambata se anunta intalniri mondene cu oameni importanti. Este posibil sa ai o discutie cu un sef pe tema banilor castigati din activitatea ta desfasurata la un loc de munca. Iti vor creste veniturile, dar si munca va fi mai laborioasa. Duminica este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Un protector important iti poate da sfaturi deosebite legate de domeniul profesional in care activezi. Asculta ce ti se spune si evita contradictiile.

BR> Varsator
In acest weekend, vrei nu vrei, lumina reflectoarelor va fi atintita asupra ta. Aceste zile sunt favorabile iesirilor in lume si intalnirilor cu persoane importante. Prezinta-te cuviincios, fii prudent in vorbe si fapte, deoarece imaginea ta va fi discutata mult si bine. Totodata iti poti imbunatati si consolida statutul social. Atentie la cheltuieli! Evita cumparaturile extravagante si investitiile.


Pesti
Dimineata zilei de sambata este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Veniturile tale sunt fluctuante, insa te vei descurca onorabil in toate situatiile legate de bani si implicatiile lor. Duminica indreapta-ti atentia catre activitati culturale. Vizioneaza o piesa de teatru, asculta un concert de muzica sau participa la intalniri pe teme spirituale. Astfel, in aceasta zi ti-ai putea schimba filozofia de viata, privind intr-o luminca cu totul noua evenimentele si oamenii din preajma ta.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic