x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţiile sunt puternice în acest weekend

Horoscop de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţiile sunt puternice în acest weekend

01 Feb 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţiile sunt puternice în acest weekend

Berbec

Te confrunţi cu multe emoţii contradictorii, în acest weekend. Nu prea mai înţelegi ce schimbi şi îşi doreşti să iei o pauză de la toată agitaţia din jurul tău.

Taur

Ai multă energie şi nu vrei să laşi niciun moment să treacă fără rost. Te bucuri de prezenţa prietenilor tăi şi, în fond, weekendul acesta este despre distracţie.

Gemeni

Te gândeşti mult la viitor şi chiar începi să faci paşi concreţi în direcţia în care îţi doreşti să îţi construieşti viitorul. Lucrezi mult în acest weekend.

Rac

Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să povesteşti lucruri care ţin de prietenii tăi. Este important să respecţi intimitatea prietenilor tăi.

Leu

Te simţi mai sensibil decât în mod normal. Te afectează fiecare problemă cu care se confruntă prietenii tăi. Încearcă să nu îţi controlezi starea emoţională. Nu trebuie să-ţi fie ruşine de ceea ce simţi.

Fecioară

Ştii ce îţi doreşti şi eşti pregătit să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a obţine acele lucruri. Eşti din ce în ce mai ambiţios şi te bucuri de sprijinul oamenilor din viaţa ta.

Balanţă

Comunicarea este punctul tău forte, în acest weekend. Reuşeşti să comunici eficient şi să te conectezi cu oameni noi. Toată această socializare din weekend îţi aduce şi oportunităţi.

Scorpion

Simţi nevoia să faci o schimbare. Fie că este vorba de o redecorare, de o nouă alimentaţie sau de un stil de viaţă mai activ, eşti gata să faci schimbările pe care ţi le doreşti.

Săgetător

Încerci să analizezi din ce în ce mai atent toate lucrurile cu care te întâlneşti, tot ceea ce citeşti şi chiar tot ceea ce îţi spun oamenii din jurul tău. Eşti analitic pe tot parcursul weekendului.

Capricorn

Încearcă să fii cumpătat când vine vorba de cuvintele dure pe care vrei să le arunci celor din jur. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să începi conflicte cu oameni importanţi din viaţa ta.

Vărsător

Vrei să simţi adrenalină. Ai curaj, energie şi dorinţă de a cunoaşte. În acest weekend ai starea necesară pentru a ieşi din oraş şi de a te bucura de natură şi aventură.

Peşti

Ai emoţii puternice în acest weekend şi tinzi să le ascunzi de oamenii dragi din viaţa ta. Toată această încercare va aduce tensiune. Cel mai bine ar fi să te comporţi natural.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 2-3 februarie