x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 2 - 3 martie. Weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 2 - 3 martie. Weekend plin de romantism

01 Mar 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 2 - 3 martie. Weekend plin de romantism

Berbec

Petreci mult timp în aer liber și socializezi. Întâlnești oameni cu care o să păstrezi legătura pe termen lung, prin intermediul activităților de grup la care o să participi.

Taur

În acest weekend reușești să acorzi atenție atât responsabilităților ce țin de muncă, dar și partenerului de cuplu. Ai un weekend reușit.

Gemeni

Weekendul acesta este despre romantism. Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și reușiți să vă redescoperiți. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva.

Rac

Îți dorești să te cunoști mai bine. Astfel, în acest weekend îți acorzi timp pentru tine și te bucuri de liniște și de relaxare. Vrei să atingi un echilibru interior.

Leu

Îți îndrepți atenția către partenerul de cuplu. Faceți multe activități împreună și vă bucurați de timp de calitate. Reușiți să realizați o conexiune mai profundă.

Fecioară

Petreci mult timp cu familia. Reușiți să treceți peste niște neînțelegeri mai vechi și vă bucurați de timpul petrecut împreună. Îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Balanță

Weekendul tău va fi plin de creativitate și romantism. Îți îndrepți atenția spre zona artelor și, mai mult, reușești să reaprinzi flacăra în viața de cuplu.

Scorpion

Petreci timp cu persoanele importante din viața ta. Discutați despre amintirile pe care le aveți împreună și vă construiți unele noi.

Săgetător

Weekendul acesta este despre distracție. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum simți nevoia să te bucuri de timp petrecut alături de prieteni.

Capricorn

Îți faci un plan de viitor. Te gândești din ce în ce mai mult la bani și la carieră și, implicit, îți pui întrebări legate de drumul pe care l-ai ales în viață.

Vărsător

În acest weekend te bucuri de activități de grup, în aer liber. Petreci mult timp cu prietenii și îți lași imaginația să-și facă de cap.

Pești

Ai tendința de a analiza la nesfârșit orice decizie pe care ai luat-o la un moment dat. În acest weekend, reușești să pui punct acestui șir nesfârșit de analize și judecăți.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 2-3 martie