x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20 - 21 aprilie. Racii se gândesc din ce în ce mai mult la viața de cuplu

Horoscop de weekend, 20 - 21 aprilie. Racii se gândesc din ce în ce mai mult la viața de cuplu

19 Apr 2019   •   13:39
Horoscop de weekend, 20 - 21 aprilie. Racii se gândesc din ce în ce mai mult la viața de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend vrei ca totul să fie despre tine, însă nu este indicat să discuți doar despre lucrurile care țin de tine și să ignori complet dorințele celor din jurul tău.

Taur        

Ai curajul să spui tare și răspicat ce gândești, iar convingerile tale solide atrag mulți oameni de partea ta. Nu mai faci compromisuri.

Gemeni

Petreci mult timp cu persoanele importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment pe care îl petreceți împreună. Energia pozitivă nu te părăsește.

Rac

Acorzi din ce în ce mai multă atenție vieții de cuplu și încerci să peteci cât mai multe momente speciale cu acea persoană importantă din viața ta.

Leu

Reușești să comunici eficient în acest weekend și, în plus, nu îți mai este teamă să vorbești despre sentimentele tale.

Fecioară

În acest weekend ai tendința de a cheltui mai mult decât este necesar, chiar dacă, pe de altă parte, vrei mai multă siguranță financiară.

Balanță

Petreci mare parte din weekend singur în încercarea de a analiza fiecare lucru din viața ta. Vrei să faci niște schimbări importante.

Scorpion

Intuiția funcționează perfect în această perioadă. În plus, primești vești bune de la niște prieteni vechi.

Săgetător

Petreci mare parte din weekend în compania unui prieten bun. Discuți despre problemele sentimentale din ultima perioadă.

Capricorn

Curajul este prezent pe toată perioada weekendului. Încerci lucruri noi și te bucuri de mult timp petrecut în aer liber.

Vărsător

Îți concentrezi toată energia în zona profesională. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și, astfel, îți petreci mare parte din weekend studiind.

Pești

Chiar dacă tinzi să-ți păstrezi opiniile pentru tine, în acest weekend înveți să discuți deschis cu persoanele dragi ție.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 21-21 aprilie