x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 20 – 21 februarie 2016. Tendinta de a fi dependent de aprecierile si actiunile celoralti este paguboasa in acest weekend

Horoscop de weekend 20 – 21 februarie 2016. Tendinta de a fi dependent de aprecierile si actiunile celoralti este paguboasa in acest weekend

19 Feb 2016   •   19:24
Horoscop de weekend  20 – 21 februarie 2016. Tendinta de a fi dependent de aprecierile si actiunile celoralti este paguboasa in acest weekend


Berbec
Te-ai putea distra copios la finalul acestei saptamani, alaturi de prieteni, persoana iubita si copii. Pot aparea niscai discutii aprinse, pentru ca esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si mai putin sau deloc de cei dragi apropiati. Gaseste un echilibru intre toate aceste relatii si nu te lasa impresionat de unii sau de altii. In umbra exista tensiuni mocnite, de aceea fii prudent, pentru ca se pot destrama relatii bune.

Taur
Linistea si confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezinta aspectele care te atrag in mod special in acest weekend. Chiar daca sunt multe indatoriri profesionale care iti solicita prezenta si eforturile in afara cadrului familial, cu putin efort si bunavointa vei putea aranja programul, astfel incat sa impaci pe toata lumea. Organizeaza reuniuni impreuna cu rudele si mese festive surpriza.

Gemeni
Se contureaza intalniri si dialoguri interesante la sfarsitul acestei saptamani cu persoanele din anturajul apropiat. Fii scump la vorba si evita sa oferi sfaturi si detalii personale despre tine si planurile tale de viitor. Vizitele la rude sau prieteni, excursiile in aer liber sunt alte aspecte de luat in calcul. Profita de aceste momente si bucura-te de o plimbare sau de un taifas pe marginea subiectelor cotidiene.

Rac
Cumparaturi, calcule, cheltuieli, discutii pe seama bugetului familiei, acestea sunt aspectele importante de la finalul saptamanii. Pe de o parte iti vin bani sau cadouri, iar pe de alta parte, cheltuiesti sau oferi tu la randul tau altora mici bucurii materiale. Urmeaza o lista de prioritati si evita sa cheltuiesti pe lucruri extravagante sau inutile. Economiseste si consuma strictul necesar!

Leu
Esti pregatit sa incepi o etapa noua de viata, astfel ca ar fi bine sa alcatuiesti planuri pe indelete. Tendinta de a fi dependent de aprecierile si actiunile celoralti este paguboasa in acest weekend, de aceea concentreaza-ti eforturile si ai incredere in fortele tale interioare. Sigur ca poti invata si aplica din experientele altora, insa deciziile finale trebuie sa-ti apartina in totalitate si sa fie numai in favoarea ta.

Fecioara
Sunt momente excelente pentru a te odihni si medita la frumusetile vietii in zilele acestui final de saptamana. Este posibil sa te necajesti datorita vorbelor sau actiunilor partenerului de viata sau colaboratorilor, insa nu te lasa dus de val. Este mult mai important acum sa te concentrezi pe treburile tale si pe intentiile de viitor. Revelatiile si descoperirea unor solutii salvatoare pot fi la ordinea zilei.




Balanta
Dependenta de prieteni si de persoanele din anturajul profesional iti poate crea neplaceri in relatiile cu cei dragi in acest weekend. Probabil datorita unor probleme de sanatate sau unor chestiuni profesionale simti nevoia sa te destainui cuiva care cunoaste bine toate acestea. Insa, fii prudent, deoarece subiectivismul este accentuat, existand riscul sa fii perceput gresit. Asculta atent ce iti spun ceilalti.

Scorpion
Finalul acestei saptamani te pune pe o scena invizibila si astfel multi vor privi la tine si iti vor savura discursurile. Cei dragi vor fi incantati sa-ti fie alaturi, chiar daca, pe alocuri vor exista si unii care iti vor critica, fie gafele gramaticale, fie gesturile stangace. Tu ar trebui sa te simti bine, sa-ti prezinti ideile fara rezerve, dar sa tii cont, fara suparare si de remarcile celorlalti. Pana la urma se va amuza toata lumea.

Sagetator
Sunt zile bune, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a planifica calatorii, a discuta cu persoanele aflate in strainatate si pentru a studia sau invata subiecte deosebite. Totusi este posibil sa simti tensiuni mentale dificil de gestionat. Ia pauze regulate si nu forta nota. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta sa-ti recapeti echilibrul si linistea interioara. Vorbeste strictul necesar si asculta mai mult.

Capricorn
Aspectele financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt teme reprezentative pentru acest weekend. Ai putea discuta cu succes strategii financiare pe termen lung, iar ceilalti te vor asculta si aproba fara rezerve. Totusi ar fi bine sa ai in vedere si ceva cheltuieli pentru mofturi sau situatii neprevazute. Ai incredere ca te vei descurca excelent cu administrarea banilor si bunurilor.

Varsator
Ceilalti sunt atrasi de tine ca de un magnet, la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca vorbesti frumos, ai gesturi rafinate si un farmec care imprastie in preajma ta o lumina deosebita. Insa, unii ar putea fi tentati sa profite de pe urma generozitatii tale, fie cerandu-ti bani sau favoruri, fie impulsionandu-te sa investesti in proiecte favorabile lor. Pastreaza o distanta clara fata de toata lumea si nu te lasa magulit.

Pesti
In zilele acestui weekend ar fi bine sa te odihnesti, pentru ca oboseala isi va spune cuvantul si chiar se pot evidentia unele afectiuni ale sistemului digestiv si osos. Ceilalti te pot sprijini in treburile cotidiene, asa incat apeleaza cu incredere la ei. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Ai suficienta energie vitala ca sa-ti refaci bine organismul. Totul este sa vrei.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop