x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20/21 septembrie 2014. Berbecilor le este stricat cheful de distracţii şi aventuri

Horoscop de weekend, 20/21 septembrie 2014. Berbecilor le este stricat cheful de distracţii şi aventuri

19 Sep 2014   •   22:05
Horoscop de weekend, 20/21 septembrie 2014. Berbecilor le este stricat cheful de distracţii şi aventuri
Sursa foto: Horoscop de weekend, 20/21 septembrie 2014. Berbecilor le este stricat cheful de distractii si aventuri
Berbec

Cheful de distractii si aventuri iti poate fi umbrit de catre cei dragi. Totusi ar fi bine sa observi atent ce se petrece in preajma ta, deoarece obstacolele aparente te pot feri de ceva neplacut. Discuta deschis cu copiii sau persoana iubita. Ai putea afla lucruri interesante si folositoare, atat despre tine, cat si despre evenimentele in care esti implicat alaturi de altii.

Taur

Familia si gospodaria te provoaca mult la sfarsitul acestei saptamani. Treburile casnice se vor face ceva mai dificil, de aceea ai rabdare si intelegere. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate. Posibil ca cineva drag sa iti solicite ajutorul moral sau material. Fii alaturi de cei dragi, chiar daca exista multe chestiuni care iti displac total.

Gemeni

Mentalul iti este rascolit in aceste zile, de aceea, pe cat posibil, controleaza-ti gandurile si vorbele. Bine ar fi sa eviti discursurile publice si procedeele de invatare sau evaluare a cunostintelor. Ratiunea iti este umbrita si cu greu poti deslusi itele evenimentelor cotidiene. plimbarile in aer liber iti aduc multa liniste si confort.

Rac

Zilele acestea se preconizeaza cheltuieli pentru nevoile personale curente, dar si ale gospodariei. Temerile legate de insuficienta banilor te provoaca sa cheltuiesti strictul necesar, ceea ce este foarte bine. De asemenea este bine sa iti reorganizezi programul zilnic, astfel incat sa alternezi orele de munca cu cele de odihna. Energia vitala este fluctuanta.

Leu

Efervescenta de care dai dovada la finalul acestei saptamani iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Este bine sa iti folosesti energia pentru treburile tale personale, evitand implicarea in cele ale altora. Mai ales ca esti si foarte subiectiv. Alcatuieste-ti un plan de activitati pentru urmatoarele patru saptamani, cu tema principala dezvoltarea personalitatii.

Fecioara

Pe de o parte iti doresti sa fii in centrul atentiei. Insa, pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de izolare si reformulare pe toate planurile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator, de aceea fii prudent. Odihneste-te si inconjoara-te de persoane vesele si de incredere. Duminica dupa-amiaza iti vei reveni foarte bine.

Balanta

Ar fi bine sa iti regandesti felul in care relationezi cu prietenii. Putin probabil sa ai acum persoane de incredere in preajma ta, de aceea fii prudent. Unii iti pot promite sustinere in proiectele tale socio-profesionale. Evita tendinta de a-ti explica deciziile si planurile de viitor. Totusi ia aminte la spusele de ceilalti. Printre randuri vei afla lucruri folositoare.

Scorpion

Din sfera profesionala vin tot soiul de situatii cotroversate. Este bine sa fii prezent si prudent in orice eveniment cu multa lume, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. De fapt esti provocat de catre ceilalti sa iti reformulezi sistemul valorilor morale si sociale. Fii deschis schimbarilor de orice fel.

Sagetator

Esti interesat zilele acestea de tot ce este legat de strainatate. Poate fi vorba despre planuri de călătorie, dar si despre abordarea unui program de instruire personala sau profesionala. In orice situatie te-ai afla se recomanda prudenta, deoarece ratiunea iti joaca feste. Este bine sa te sfatuiesti cu cei dragi sau cu persoane experimentate in ale vietii cotidiene.

Capricorn

Zilele acestea se pare ca trebuie sa te ocupi de analizarea bugetului de venituri si cheltuieli. Au prioritate achitarea facturilor, texelor, datoriilor de orice fel. Posibil sa fii tentat de planuri de investitii pe termen lung sau de luarea unui credit bancar. Implica-te in asa ceva numai daca ai absoluta nevoie. Intotdeuna exista o a doua solutie pentru orice situatie de viata.

Varsator

Relatiile parteneriale se cer degraba reformulate. Posibil sa iasa la iveala neplaceri serioase vizavi de actiunile comune cu altii. Dar si relatia cu partenerul de viata este pusa sub lupa in aceasta perioada. Este bine sa te gandesti in taina, pe cine sau ce proiect comun cu altii mai pastrezi in viata ta. Oricum, schimbari parteneriale vor avea loc.

Pesti

Pe de o parte activitatea profesionala, pe de alta sanatatea sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Intr-un anume fel, persoana iubita sau copiii iti dirijeaza actiunile si deciziile in segmentele de viata amintite. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de erori, atat in relatiile de munca, cat si in privinta ingrijirii sanatatii tale.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop