x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21 - 22 decembrie. Leii se gândesc la fericirea persoanelor din jurul lor

Horoscop de weekend, 21 - 22 decembrie. Leii se gândesc la fericirea persoanelor din jurul lor

20 Dec 2019   •   12:17
Horoscop de weekend, 21 - 22 decembrie. Leii se gândesc la fericirea persoanelor din jurul lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te ocupi de tot ce ține de creativitate. Acorzi atenție acțiunilor care îți fac plăcere și, în plus, reușești să găsești rezolvări pentru o serie de probleme cu care te-ai tot confruntat în ultima vreme.

Taur

Porți o discuție cu partenerul de cuplu care te ajută să scapi de sentimentul de nesiguranță pe care l-ai tot experimentat în ultima vreme. În plus, te bucuri de compania unor persoane importante din viața ta.

Gemeni

Ai tendința să te concentrezi pe nevoile celorlalți și uiți astfel să mai acorzi atenție și lucrurilor care te fac fericit. Încearcă să găsești un echilibru care să te ajute să te simți împlinit.

Rac

În sfârșit reușești să elimini stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme, iar acest lucru te ajută să îți îndrepți atenția și către alte aspecte ale vieții tale pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă.

Leu

În această perioadă încerci să lași deoparte nevoile personale și te concentrezi pe încercarea de a aduce fericire în viețile persoanelor importante din viața ta. Această abordare te ajută să te încarci cu energie pozitivă.

Fecioară

Te bucuri de timpul liber pe care îl ai și te concentrezi pe tot ce ține de reflecție. Îți analizezi deciziile din trecut, dar te gândești și la viitor și la drumul pe care urmează să te îndrepți.

Balanță

Ai parte de niște evenimente neașteptate în acest weekend, iar acestea reușesc să îți schimbe perspectiva asupra lucrurilor. În plus, începi să îți faci curaj să renunți la oamenii toxici din viața ta.

Scorpion

După stresul cu care te-ai confruntat în ultima vreme și toată treaba pe care ai avut-o atât acasă, cât și la locul de muncă, weekendul acesta ți-l dedici ție și nevoilor pe care le ai și care au trecut pe plan secund în ultima perioadă.

Săgetător

Te gândești puțin la problemele financiare pe care le-ai tot avut în ultima vreme, însă timpul petrecut cu familia te ajută să înțelegi că orice problemă cu care te confrunți se va rezolva.

Capricorn

Te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, însă încerci să rezolvi și un conflict mai vechi cu o persoană importantă pentru tine. Ai parte de un weekend agitat, însă la finalul lui toate problemele o să fie rezolvate.

Vărsător

În sfârșit a venit momentul să te bucuri de reușitele din ultima vreme. În acest weekend iei o pauză de la toată agitați cu care te-ai obișnuit și te concentrezi pe relaxare și pe timp de calitate petrecut cu persoanele importante din viața ta.

Pești

Ești pregătit pentru orice provocare. Ai determinarea necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce îți pui în minte și reușești să mobilizezi oamenii din jurul tău. Ești un lider în adevăratul sens al cuvântului.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 21-22 decembrie