x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22/23 decembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 22/23 decembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

21 Dec 2012   •   18:10
Horoscop de weekend, 22/23 decembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla
Berbec
Sâmbătă debordezi de energie şi bine ar fi să te ocupi pe îndelete doar de îndatoririle tale. Îţi sunt favorizate începerea unei diete, un program de exerciţii fizice sau rearanjarea garderobei. Emotivitatea va fi accentuată şi de aici stările de spirit vor fluctua mult. Cu greu poţi relaţiona cu ceilalţi, de aceea tine-ţi firea şi lasă-i în pace. Duminică se anunţă veşti legate de bani. Poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar suficiente cât să îţi bucure sufletul. Evită cheltuielile nefondate şi rezumă-te la strictul necesar.

Taur 
Finalul acestei săptămâni îţi aduce dorinţa de retragere din forfota vieţii. Eşti obosit, iar afecţiunile specifice segmentelor capului se pot activa destul de neplăcut. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil! Foloseşte remedii naturiste, hrăneşte-te corect şi dormi mai mult. Duminică te vei simţi mai bine şi vei reveni în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu poftă de viaţă. Totuşi nu forţa nota, pentru că fundalul organismului tău are nevoie de multă atenţie şi îngrijire.

Gemeni
Ar trebui să te înconjori de prieteni la sfârşitul acestei săptămâni. Cu toate că relaţiile cu aceştia sunt dinamice şi foarte uşor pot apărea controverse, totuşi prezenţa lor şi schimbul de informaţii te vor face să te simţi bine. Bine ar fi să fii mai selectiv vizavi de oamenii cărora li te destăinui şi pe care îi consideri prieteni. Se pot ivi neplăceri când te aştepţi mai puţin. Duminică vei simţi nevoia să te odihneşti în tihnă, departe de zgomotul lumii dezlănţuite. Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să te odihneşti mai mult şi să te hrăneşti atent.

Rac

În acest weekend se pare că vei fi în luminile scenei vieţii cotidiene. Ori mergi la un eveniment cu multă lume, ori te întâlneşti cu şefii la o mică agapă. Recomandabil este să vorbeşti puţin, direct şi la obiect. Te-ar putea încerca emoţiile, dar cu puţin efort vei reuşi să te controlezi. Duminică se anunţă discuţii aprinse cu prietenii. Vorbeşte deschis cu cineva drag despre frământările tale şi vei observa că astfel vei găsi rezolvări la toate situaţiile cu care te confrunţi înprezent. Atenţie la duşmanii ascunşi care îţi urmăresc fiecare pas!

Leu

Sâmbătă este o zi potrivită pentru a merge la teatru, la un concert de muzică sau pentru a-ţi rafina sufletul cu lecturarea unei cărţi bune. Cineva din străinătate îţi poate da veşti neplăcute. Selectează informaţiile şi evită implicarea în problemele celorlalţi. Duminică se anunţă o discuţie importantă cu un şef. Sunt momente pasagere pe care le poţi depăşi cu puţin efort şi cu încrederea că toate se petrec în folosul tău. Ar trebui să fii mai atent la relaţiile cu membrii familiei şi la nevoile lor!

Fecioară
Banii şi implicaţiile lor sunt preocuparea ta majoră zilele acestea. În special te interesează ce poţi obţine de la alţii, însă slabe şanse de a te pricopsi. Bine ar fi să ai în vedere doar posibilităţile tale de câştig din munca desfăşurată la un serviciu. Este nevoie să îţi achiţi corect şi la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii. Duminică, sufletul tău are nevoie de rafinare şi detaşare de subiectele vieţii cotidiene. Vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la un seminar pe teme spirituale te-ar bucura enorm.

Balanţă
Relaţiile parteneriale îţi vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Fii prudent şi evită provocările celorlalţi, însă susţine-ţi punctele de vedere cu argumente clare şi pertinente. Atenţie că este o perioadă în care se pot rupe foarte uşor colaborările sau relaţiile conjugale. Duminică ar fi bine să îţi verifici bugetul şi să te gândeşti serios la munca pe care o desfăşori în prezent la un serviciu. Poate ar trebui să te reorientezi şi să îţi schimbi domeniul profesional.

Scorpion
Sâmbăta se pare că ţi-o vei petrece la serviciu sau măcar îţi iei de lucru acasă. Atenţie la relaţiile colegiale care stau pe un bulgăre de dinamită. Dozează-ţi eforturile pentru că organismul este vulnerabil, în special pe segmentele capului. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Duminică, astrele îţi recomandă să stai de vorbă mai mult cu partenerul de viaţă. Sunt posibile altercaţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine.

Săgetător
Finalul acestei săptămâni îţi poate aduce reconfigurări într-o relaţie sentimentală. Fii prudent vizavi de cei dragi, deoarece rişti să rămâi singur şi asta numai din cauza ta. Foloseşte-ţi farmecul şi creativitatea pentru a organiza o mică petrecere pentru cei dragi. Duminică ar fi bine să te odihneşti şi să îţi îngrijeşti pe îndelete corpul. Segmentele gâtului şi ale capului sunt sensibile, putând apărea neplăceri serioase. Foloseşte remedii naturiste şi evită schimbările de temperatură ale mediului ambiant.

Capricorn
Relaţiile cu familia şi treburile casnice îţi sunt favorizate de astre zilele acestea. Răsturnările de situaţie vizavi de ce se petrece în sânul familiei tale te pot bulversa, de aceea fii prudent şi priveşte totul în mod obiectiv. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ, deorece avariile la acestea pot fi greu de cotrolat şi remediat! Duminică se întrezăresc ceva neplăceri în relaţia cu persoana iubită sau în privinţa copiilor. Discută pe îndelete nevoile celor dragi şi ajută-i pe cât posibil să şi le rezolve.

Vărsător

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri la sfârşitul acestei săptămâni. S-ar putea să călătoreşti fie în scop profesional, fie într-o excursie. Se recomandă multă prudenţă. Verifică atent toate detaliile şi pleacă doar dacă este absolut necesar. Duminică, sufletul tău se va simţi bine doar acasă printre cei dragi. Chiar dacă se pot ivi controverse în dialogurile cu membrii familiei, tot acasă vei rămâne, implicându-te în problemele casnice. Adună-i pe cei dragi la o mică reuniune veselă.

Peşti

La finalul acestei săptămâni, astrele îţi recomandă să îţi faci un bilanţ al câştigurilor tale din munca desfăşurată la  serviciu. Traversăm o perioadă în care banii îţi vin în salturi sau pot există şi momente în care primeşti puţini bani sau deloc. Fereşte-te de cheltuieli nefondate şi pune bani deoparte. Duminică s-ar putea să mergi în vizită la o rudă sau la un prieten apropiat. Selectează informaţiile pe care le auzi, pentru că rişti să îţi supraîncarci mentalul cu subiecte inutile.

×