x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22 - 23 decembrie. Săgetătorii au parte de romantism

Horoscop de weekend, 22 - 23 decembrie. Săgetătorii au parte de romantism

21 Dec 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 22 - 23 decembrie. Săgetătorii au parte de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de o reuniune de familia. Nu aţi mai petrecut de mult timp împreună, iar această reîntâlnire îţi transmite o mulţime de energie pozitivă.

Taur

Petreci timp concentrându-te pe talentele pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Vrei să faci o schimbare semnificativă, aşa că îţi doreşti să faci performanţă.

Gemeni

Faci o investiţie, care deşi pare neinspirată la prima vedere, se va dovedi a fi chiar înţeleaptă. Te bucuri de perspectiva unor câştiguri financiare însemnate.

Rac

Luna plină este în semnul tău, ceea ce înseamnă că ai toată determinare şi toată energia pozitivă de care ai nevoie pentru a face tot ce îţi propui, în acest weekend.

Leu

Emoţiile sunt mai amplificate decât în mod normal şi începi să discuţi despre ceea ce simţi cu o persoană dragă ţie. Această deschidere te va ajuta să înţelegi altfel lucrurile.

Fecioară

Petreci timp cu un prieten vechi, cu care nu ai mai stat de ceva timp şi cu care simţi că ai o conexiune specială. Discutaţi despre orice vă trece în minte, iar acest lucru te relaxează.

Balanţă

Creativitatea este prezentă în acest weekend şi reuşeşti, astfel, să duci la bun sfârşit un proiect important pentru viitorul carierei tale.

Scorpion

Simţi că este momentul să treci mai departe, aşa că eşti dispus să renunţi la lucrurile sau chiar la persoanele care te ţin pe loc. Nu mai vrei să faci compromisuri.

Săgetător

O să ai parte de romantism în acest weekend. Petreci timp cu partenerul de cuplu, vă bucuraţi de intimitate şi reuşiţi să vă cunoaşteţi la un nivel mult mai profund.

Capricorn

Te simţi copleşit de toată agitaţia din jurul tău şi îţi doreşti linişte. Dacă nu reuşeşti să găseşti linişte acasă, este indicat să te întâlneşti cu un prieten apropiat cu care poţi să vorbeşti deschis.

Vărsător

Vrei să te bucuri de relaxare. Toată munca din ultima perioadă ţi-a fost suficientă şi, drept urmare, vrei să îţi acorzi nişte momente de linişte, în singurătate.

Peşti

Distracţia va fi prezentă pe parcursul întregului weekend. Îţi petreci timpul liber cu persoanele importante din viaţa ta şi reuşeşti să te distrezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 22-23 decembrie