x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22 - 23 iunie. Taurii nu găsesc cuvintele potrivite

Horoscop de weekend, 22 - 23 iunie. Taurii nu găsesc cuvintele potrivite

21 Iun 2019   •   13:58
Horoscop de weekend, 22 - 23 iunie. Taurii nu găsesc cuvintele potrivite
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de un weekend emoțional, mai ales când vine vorba de viața de cuplu. Astfel, această emoție excesivă poate duce cu ușurință la conflicte.

Taur

Nu reușești să-ți găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ce simți vizavi de ceilalți și este posibil să rănești persoanele importante din viața ta.

Gemeni

Ai parte de un weekend în care reușești să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață și de la relația pe care o ai.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și la lucrurile pe care ți le dorești și, astfel, o să ai parte de un weekend destul de emoțional.

Leu

Ai parte de un weekend în care te concentrezi asupra pasiunilor pe care le ai. Muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești în zona vocațională.

Fecioară

Întâlnești pe cineva interesant în acest weekend. Aveți o mulțime de lucruri în comun, iar relația poate evolua destul de repede.

Balanță

Faci tot ce îți trece prin cap. Fie că este vorba de relaxare în confortul oferit de propria locuință, fie că este vorba de distracție, nu faci compromisuri când vine vorba de ce îți dorești.

Scorpion

Nu prea mai știi în ce direcție să te îndrepți și ai tendința de a ține în tine lucrurile care te deranjează. Discută cu cineva apropiat.

Săgetător

Ai tendința de a reacționa foarte impulsiv, iar acest lucru nu te ajută deloc în relațiile cu persoanele din viața ta. Încearca să gândești înainte să acționezi.

Capricorn

Ai parte de o discuție serioasă cu partenerul de cuplu, în încercarea de a rezolva problemele care au apărut în ultima vreme în relație.

Vărsător

Nu vrei să te gândești la nimic mult prea mult. Te bucuri de oportunitățile care îți ies în cale și îți acorzi timp pentru a te relaxa.

Pești

Dacă ești într-o relație la început, în acest weekend ajungeți în punctul în care vă cunoașteți mai bine și descoperiți lucrurile pe care le aveți în comun.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 22-23 iunie