x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 23-24 aprilie. Visurile tale nu sunt de neatins, trebui doar să le adaptezi la realitatea înconjurătoare

Horoscop de weekend 23-24 aprilie. Visurile tale nu sunt de neatins, trebui doar să le adaptezi la realitatea înconjurătoare

22 Apr 2016   •   20:01
Horoscop de weekend 23-24 aprilie. Visurile tale nu sunt de neatins, trebui doar să le adaptezi la realitatea înconjurătoare

Berbec

Situațiile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă ți-au oferit mai multe lecții valoroase. Acumulezi experiență de viață și înțelepciune, care îți vor folosi în viitor. Weekendul acesta te vei bucura de momente speciale alături de persoana iubită, existând posibilitatea să plecați într-o scurtă călătorie sau să vizitați un obiectiv nou. Dacă ești singur, participarea la un eveniment special te va ajuta să cunoști pe cineva special.

 

Taur

Poate nu treci prin cea mai fastă perioadă în plan financiar și nu poți pune bazele unei afaceri importante, dar contezi pe talentul tău, care poate fi o sursă nesecată de bogații. În ceea ce privește sectorul amoros, la acest sfârșit de săptămână cineva ar putea să îți atragă interesul și nu va fi doar o chestiune de moment. Dacă te afli deja într-o relație, dar lucrurile nu funcționează foarte bine, este cazul să discuți cu partenerul pentru a depăși această situație tensionată.

 

Gemeni

Probabil, îți vor veni în minte noi idei și vei începe să te gândești să pui bazele unui mic proiect în sectorul comerțului sau al serviciilor. Pe de altă parte, este recomandabil ca weekendul acesta să eviți sursele de distragere a atenției și să lucrezi cu documente importante și bani. În plan sentimental, trebuie să tratezi lucrurile cu calm, sfat valabil atât pentru nativii aflați într-o relație, cât și pentru cei care își dorească să cucerească pe cineva.

 

Rac

Dacă simți nevoia să expui un punct de vedere diferit sau o îndoială, fă-o întotdeauna, dar cu tact și respect, indiferent dacă este vorba de rude, colegi sau colaboratori. În acest fel, argumentele tale vor fi mereu ascultate. În plan sentimental, este posibil să trăiești experiențe de neuitat alături de persoana iubită. Și nativii singuri vor avea parte de un weekend minunat, în care vor ieși și se vor relaxa.

 

Leu

Visurile tale nu sunt de neatins, trebui doar să le adaptezi la realitatea înconjurătoare și la posibilitățile și mijloacele pe care le ai acum. Încearcă să îți controlezi proasta dispoziție și tendința de a analiza prea mult situațiile. Fii sigur pe deciziile pe care le iei, intuiția te va ghida exact către locul în care trebuie să fii. În relația de cuplu va reveni în final pacea după o perioadă mai agitată. Dacă ești încă singur, o persoana va face primul pas pentru a se apropia de tine.

 

Fecioară

Weekendul acesta vei fi nevoit să realizezi un proiect pentru muncă și, din fericire, lucrurile îți vor ieși exact cum ți-ai propus. Pe de altă parte, acest efort suplimentar îți va oferi șansa unei îmbunătățiri în plan financiar. Vei avea o stare generală bună, iar în relația de cuplu lucrurile vor merge mai bine ca niciodată, chiar dacă nu vei avea timp să te focusezi decât asupra lucrărilor tale. Păstrează-ți calmul și bucură-te de experiențele plăcute prin care treci.

 

Balanță

Conjunctura astrală favorizează interacțiunile sociale și familiare. Vei fi foarte comunicativ și îți vei dori să împarți buna dispoziție cu persoanele pe care le apreciezi și care te apreciază. Îți trec prin minte diferite gânduri referitoare la locul de muncă, pe care, parcă, ți-ai dori să îl schimbi. În plan personal însă, se anunță o perioadă delicată. Ai nevoie de timp pentru a organiza și a discuta cu persoana iubită. Atenție mare la consumul de sare.

 

Scorpion

În aceste momente, eficacitatea și compromisul la locul de muncă au o importanță majoră pentru tine, iar această atitudine te va ajuta să obții rezultate excelente, pentru care toți te vor invidia. În plan sentimental însă, lucrurile par agitate. Dacă nu ești calm și nu te comporți cu tact, este posibil să te cerți destul de tare cu partenerul de viață. Dacă ești singur, ai putea avea parte de o (re)întâlnire neplăcută cu o iubire din trecut.

 

Săgetător

Ai putea să te simți puțin demoralizat în fața multitudinii de sarcini și probleme pe care trebuie să le soluționezi la acest sfârșit de săptămână. Dacă vrei să faci față cu brio acestui program încărcat, trebuie să accepți tot ajutorul care ți se oferă. Din fericire, relația de cuplu s-a maturizat în ultima perioadă și partenerul de viață te va înțelege și te va susține în toate demersurile tale. Chiar dacă ești singur, există o persoană care te apreciază și te va ajuta.

 

Capricorn

Astrele sunt de partea capricornilor care weekendul acesta pun bazele unui nou proiect, și-au găsit un nou job sau fac primii pași într-o nouă meserie. Pe de altă parte, vei sta din ce în ce mai bine la capitolul financiar, căci munca îți va fi răsplătită. În dragoste, trebuie să fii subtil și diplomat pentru a reuși să te apropii de acea persoană care te atrage atât de mult. Dacă te afli deja într-o relație, veți începe să petreceți mai mult timp împreună.

 

Vărsător

Vei avea parte de schimbări și noutăți, care la rândul lor vor constitui sursa unor noi planuri și aspirații. Conjunctura astrală este favorabilă prosperității tale materiale. Vei avea energia necesară pentru a te implica în noi proiecte. În plan sentimental, te așteaptă momente plăcute alături de persoana iubită. Și nativii singuri vor avea parte de un weekend minunat, pentru că vei ieși cu un grup de prieteni și vei interacționa și cu oameni noi.

 

Pești

Poate te gândești prea mult la cei din jur și la sentimentele lor în momentul în care trebuie să iei decizii, care în realitate te privesc doar pe tine. Renunță la acest altruism inutil. În plan sentimental, te arăți dornic de a-ți face fericit partenerul de viață și te gândești să îi pregătești o surpriză frumoasă. Dacă ești singur vei atrage atenția unei persoane speciale și sofisticate. Sănătatea este stabilă și ai o stare generală bună.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend