x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23-24 iunie. Weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 23-24 iunie. Weekend plin de romantism

22 Iun 2018   •   14:00
Horoscop de weekend, 23-24 iunie. Weekend plin de romantism

Berbec

Petreci timp de calitate cu oameni dragi ție. Fie că este vorba de prieteni sau de familie, timpul pe care îl petreci cu acești oameni îți transformă weekendul într-unul perfect. Nici romantismul nu va lipsi. 

Taur

Dacă ești într-o relație, weekendul acesta se anunță a fi plin de romantism. În cazul în care ești sigur, este posibil să cunoști o persoană specială cu care vei petrece majoritatea timpului în acest weekend.

Gemeni

Deși nu este un lucru obișnuit ție, în acest weekend nu vei putea să îți exprimi sentimentele față de persoana dragă. Însă, pe lângă acest lucru, weekendul tău va fi presărat cu distracție. 

Rac

În acest weekend simți nevoia să cheltui o mulțime de bani pe tot felul de lucruri inutile. Cu toate acestea, ar fi bine să fii mai cumpătat, căci la sfârșitul weekendului este posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute. 

Leu

Nu ratezi nicio șansă pentru a-ți scoate în evidență șarmul, iar în locurile în care vei merge în acest weekend vei fi neîncetat în centrul atenției. Aroganța pe care o afișezi este posibil să rănească pe cineva. 

Fecioara

Weekendul tău va fi plin de romantism. Plimbări romantice, discuții lungi și interesante despre viitor, filme și timp petrecut cu persoana iubită. Toate aceste momente te vor încărca cu energie pozitivă. 

Balanță

Relația dintre tine și un prieten va trece la un nou nivel, astfel că lucrurile vor intra în zona de romantism. Fii sigur de lucrurile pe care ți le dorești, căci acțiunile tale pot răni oameni.

Scorpion

Este posibili să intri în tot felul de dispute, pentru că acțiunile tale sunt înțelese greșit. Încearcă să ai o atitudine mai formală cu oamenii pe care nu îi cunosști. 

Săgetător

În acest weekend se anunță o călătorie cu persoana iubită. Fie că plecați la doar câțiva kilometri de casă, energia cu care vă încărcați vă va apropia mai mult.

Capricorn

Toată atenția pe care ai acordat-o locului de muncă, în ultima vreme, te-a deconectat de la lucrurile ce țin de viața personală. În acest weekend îți îndrepți atenția spre socializare. 

Vărsător

Iubirea este un factor care te motivează. În acest weekend vei face tot felul de compromisuri pentru a petrece cât mai mult timp cu persoana iubită, astfel că, în ciuda compromisurilor, vei petrece timp de calitate.

Pești

Entuziasmul pe care îl ai în acest weekend nu va trece neobervat, iar persoana aceea de care îți place atât de mult îți va observa energia pozitivă. În acest weekend o să descoperi că ai multe lucruri în comun cu acea persoană.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 23-24 iunie