x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23 - 24 mai 2015. Sunt zile bune pentru excursii, vizite la rude si prieteni

Horoscop de weekend, 23 - 24 mai 2015. Sunt zile bune pentru excursii, vizite la rude si prieteni

22 Mai 2015   •   18:14
Horoscop de weekend, 23 - 24 mai 2015. Sunt zile bune pentru excursii, vizite la rude si prieteni
Horoscop 23 mai. Berbec
La finalul acestei saptamani este bine sa te ocupi de cei dragi, dar sa iti rezervi momente si pentru un hobby. Disciplineaza-ti gandurile, pentru ca tendinta de a vorbi mult, mai ales despre subiecte putin cunoscute, iti poate crea neplaceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat. Bine ar fi sa iesi in lume alaturi de cei dragi, sa le accepti parerile si la nevoie sa iti oferi ajutorul neconditionat. Chiar te poti indragosti de cine nu te astepti.
 
Horoscop 23 mai. Taur
Sunt zile minunate pentru a le petrece alaturi de familie si de rude. Treburile gospodaresti le poti desfasura mai usor si mai ales poti primi sprijinul celor dragi. Neplaceri pot aparea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare ca toata lumea asteapta sa investesti numai tu in spatiul locativ, in achitarea facturilor sau datoriilor comune. Este o perioada in care foarte usor pot aparea destabilizari financiare din varii motive.
 
Horoscop 23 mai. Gemeni
Sunt zile bune pentru excursii, vizite la rude si prieteni, dar si pentru a studia sau invata lucruri noi. Farmecul tau, entuzisamul de care dai dovada iti va atrage admiratori, dar si persoane care vor dori sa te contrazica. Recomandabil este sa iti alegi cuvintele cu grija, sa vorbesti putin, direct si la obiect. Fereste-te de a da sfaturi sau de a-ti etala cunostintele intr-un anumit domeniu. Gandirea si comunicarea sunt vulnerabile si astfel poti gafa usor.
 
Horoscop 23 mai. Rac
Pe cai mai putin conventionale se pare ca ti se vor rotunji veniturile la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent si evita castigurile din surse putin cunoscute, dar si investitiile pe termen lung. Pe de alta parte vei fi tentat sa cheltuiesti, ceea ce nu se recomanda. Veniturile tale obtinute din munca desfasurata la serviciu sunt nesatisfacatoare deocamdata, de aceea ispitele financiare isi vor face aparitia cand te astepti mai putin.
 
Horoscop 23 mai. Leu
Zilele acestui weekend este potrivit schimbarii pe toate planurile vietii tale. Astfel ai putea renunta usor la relatii, situatii, obiceiuri, conceptii si planuri de viata care nu iti mai sunt de folos. Provocarile venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face sa iei masurile necesare pentru a-ti atinge scopurile si altfel decat ai facut-o pana cum. Ai rabdare, gandeste-te pe indelete si in taina la planuri noi.
 
Horoscop 23 mai. Fecioara
Ar fi minunat sa te detasezi de forfota cotidiana, sa lasi deoparte grijile si pur si simplu sa te ocupi numai de banalitati. Energia vitala este fluctuanta si de aici sanatatea este deficitara. Evita munca in exces, discutiile ample si luarea deciziilor importante! Odihna, meditatiile in locuri sfinte, plimbarile in aer liber iti sunt de mare folos. Se pare ca vei fi solicitat dinspre segmentul profesional, de aceea fii prudent.
 
Horoscop 23 mai. Balanta
Sunt zile bune pentru dialoguri cu prietenii si cu persoanele care te pot sustine in plan socio-profesional. Totul este sa ai rabdare, sa asculti ce iti spun altii si sa fii deschis la schimbari pe toate planurile. Posibil sa reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de munca actual. Fereste-te de a oferi detalii despre cum planuiesti tu sa iti reorganizezi viata si relatiile. Bucura-te si de iesiri banale, la o plimbare prin locurile preferate.
 
Horoscop 23 mai. Scorpion
Esti inconjurat de multa lume, fie ca te afli acasa, printre rude, fie ca te afli la serviciu. Ceilalti vor fi atenti la vorbele si gesturile tale, reusind sa observe fiecare amanunt. Evita excesele de orice fel si fii tu insuti! Provocarile sunt multiple, cand te astepti mai putin si mai ales de la cine te astepti mai putin. Aspecte neplacute de discutat vor fi legate de bani si bunuri comune cu altii. Unii doresc doar sa profite de pe urma agoniselii tale.
 
Horoscop 23 mai. Sagetator
In acest weekend te poti bucura din plin de lecturi deosebite, expozitii de arta sau de vizitarea unor targuri de sezon. Dorinta de rafinare sufleteasca, de abordare a unor filozofii de viata complet noi este mare si ai sanse minunate de a o indeplini. Niscai obstacole poti intampina dinspre partenerul de viata. Chiar si indatoririle profesionale te pot solicita destul de mult. Insa, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa iti urmezi programul dorit.
 
Horoscop 23 mai. Capricorn
Finalul acestei saptamani iti aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atat despre cheltuieli comune cu rudele, partenerul de viata, cat si cheltuieli profesionale. Dar se contureaza variante noi de castig prin activitatea desfasurata la locul de munca. Selecteaza-ti prioritatile si cheltuieste strictul necesar. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite in care sa meditezi la situatiile in care esti implicat. Vei descoperi multe lucruri interesante!
 
Horoscop 23 mai. Varsator
Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro si contra, atat pentru relatia de cuplu, cat si pentru relatiile profesionale. In mod special, relatiile profesionale iti creeaza neplaceri deocamdata. De aceea fii prudent si actioneaza in consecinta. Dac observi ca o relatie sau o colaborare functioneaza defectuos sau te solicita prea mult renunta fara resentimente. Insa, distreaza-te alaturi de cei dragi!
 
Horoscop 23 mai. Pesti
Se pare ca doresti sa te implici in multe activitati, chiar daca este weekend. Atat acasa, in familie, cat si la serviciu esti foarte solicitat de catre ceilalti. Chiar daca ai toate intentiile bune de a le rezolva pe toate, tempereaza-ti elanul si selecteaza-ti prioritatile. Organsimul este obosit, avand nevoie de odihna, dieta usoara si aer curat. Se pot accentua afectiunile sistemului circulator. Evita excesele de orice fel!
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 23 mai