x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23 - 24 mai. Vărsătorii nu reușesc să-și ia gândul de la problemele financiare

Horoscop de weekend, 23 - 24 mai. Vărsătorii nu reușesc să-și ia gândul de la problemele financiare

22 Mai 2020   •   12:02
Horoscop de weekend, 23 - 24 mai. Vărsătorii nu reușesc să-și ia gândul de la problemele financiare
Sursa foto: pixabaz.com

Berbec

Ai multă energie pozitivă, în acest weekend. Astfel, reușești să scapi de rutină și să încerci o serie de activități noi pentru care nu ai avut curajul necesar înainte.

Taur

Curiozitatea te caracterizează, în acest weekend. Vrei să afli cât mai multe lucruri despre o serie de domenii care te interesează. Prin urmare, îți petreci mare parte din timp singur.

Gemeni

Toată agitația din ultima vreme cere o pauză. Încearcă să îți acorzi câteva momente de relaxare pentru a putea să îți faci, ulterior, treaba exact așa cum îți dorești.

Rac

Te concentrezi pe tot ce înseamnă spiritualitate. Vrei să ajungi să te cunoști mai bine și, prin urmare, în acest weekend îți petreci mare parte din timp singur. Meditația este o idee bună.

Leu

În acest weekend petreci timp alături de prietenii apropiați. Reușiți să vă faceți un plan pentru a scăpa de agitația specifică orașului și pentru a vă bucura de puțin timp în natură.

Fecioară

Încerci să îți selectezi mai bine oamenii cu care îți petreci timpul. Astfel, în acest weekend, te gândești la deciziile pe care le-ai luat în trecut, dar și la cele persoane care ți-au fost tot timpul alături.

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Astfel, iei o pauză de la toate responsabilitățile cu care ți-ai ocupat timpul în ultima perioadă și te concentrezi mai mult pe pasiunile pe care le ai.

Scorpion

Petreci timp alături de partenerul de cuplu. Astfel, reușiți să vă cunoașteți mai bine și să vă faceți unele planuri de viitor împreună. Te bucuri de un weekend plin de romantism.

Săgetător

În acest weekend reușești să îți organizezi timpul mai bine, astfel încât să poți duce la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Ai parte de un sfârșit de săptămână productiv.

Capricorn

Încearcă să stai departe de orice formă de bârfă, în acest weekend. Ai tendința de a transmite informațiile mai departe fără a le verifica. E important să acorzi mai multă atenție detaliilor.

Vărsător

Nu reușești să te bucuri de lucrurile mărunte din jurul tău, pentru că ai tendința de a te concentra doar pe problemele financiare cu care te confrunți. Discută cu cineva în care ai încredere.

Pești

În acest weekend faci o călătorie în afara orașului și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. În sfârșit, simți că te poți relaxa și, implicit, uita de toate responsabilitățile pe care le ai.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 23-24 mai