x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23 - 24 martie. Berbecii sunt vulnerabili

Horoscop de weekend, 23 - 24 martie. Berbecii sunt vulnerabili

22 Mar 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 23 - 24 martie. Berbecii sunt vulnerabili

Berbec

Sensibilitatea va fi prezentă pe tot parcursul weekendului. Cu toate că nu ești obișnuit cu vulnerabilitatea, încearcă să o îndrepți spre zona artelor.

Taur

Vrei să faci schimbări importante care țin de stilul de viață. Astfel, începi să faci sport sau adopți o dietă sănătoasă, totul pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le dorești.

Gemeni

Se anunță un conflict cu un prieten apropiat care te va face să realizezi că singura persoana în care trebuie să ai mereu încredere ești tu.

Rac

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană și te concentrezi mai puțin pe părerile celor din jur despre tine. Ai o stare de spirit pozitivă.

Leu

Petreci mare parte din weekend în casă. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și încerci să te organizezi astfel încât să reușești tot ceea ce îți propui.

Fecioară

Petreci mult timp cu partenerul de cuplu. Vă bucurați de timpul petrecut împreună și ajungeți să vă cunoașteți mai bine și să realizați o conexiune și mai puternică.

Balanță

Nu reușești să discuți cu persoanele importante din viața ta, tocmai pentru că nu ai răbdarea să le explici modul în care te simți. Încearcă să te relaxezi.

Scorpion

Nu te-ai mai relaxat cu adevărat de mult timp și nici nu ți-ai acordat suficient timp de odihnă. Astfel, weekendul acesta este despre tine.

Săgetător

Weekendul acesta este despre distracție. Petreci mult timp alături de prieteni și vă bucurați de fiecare moment liber pe care îl aveți.

Capricorn

Vrei să treci peste o serie de temeri care simți că te țin pe loc. Începi să te gândești mai mult la lucrurile care îți fac bine și la cele care te definesc cu adevărat.

Vărsător

Ai tot felul de gânduri negative și nu prea mai ai încredere în propria persoană. Încearcă să meditezi pentru a putea să te reconectezi cu tine însuți.

Pești

Te concentrezi tot mai mult pe problemele financiare, însă nu ar trebui să-ți faci atât de multe griji, pentru că panica nu va rezolva nimic.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend martie 23-24 martie