x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 noiembrie. Berbecii vor să stea cât mai departe de agitaţie

Horoscop de weekend, 24 - 25 noiembrie. Berbecii vor să stea cât mai departe de agitaţie

23 Noi 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 24 - 25 noiembrie. Berbecii vor să stea cât mai departe de agitaţie

Berbec

Vrei să pleci cât mai departe de agitaţia oferită de oraş. Prin urmare, orice propunere care implică o mică excursie ţi se pare ideală, fiind exact ce ai nevoie pentru a te relaxa.

Taur

Îţi petreci timpul în compania persoanei iubite, iar, în cazul în care nu eşti într-un cuplu, te bucuri de mai multe discuţii interesante pe care le ai cu un prieten bun. Te simţi cu adevărat iubit!

Gemeni

Îţi concentrezi toată atenţia asupra persoanei iubite şi familiei, iar toată energia pozitivă care înconjoară aceşti oameni din viaţa ta te ajută să îţi reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână plină.

Rac

Ai parte de un weekend dedicat muncii, însă acest lucru nu te deranjează, având în vedere că faci ceea ce îţi doreşti, în sfârşit. Cu toate acestea, încearcă să nu te extenuezi.

Leu

Weekendul acesta este despre distracţie. Îţi aloci toată energia petrecerilor şi reuşeşti să îţi împarţi timpul între prieteni şi persoana iubită.

Fecioară

Primeşti veşti bune pe plan profesional, în acest weekend. Cariera a reprezentat un adevărat stres în ultima perioadă, iar aceste veşti te ajută să te relaxezi, în cele din urmă.

Balanţă

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului şi, astfel, reuşeşti să duci la bun sfârşit mai multe proiecte. În plus, se anunţă chiar o reuniune cu nişte prieteni vechi.

Scorpion

Apar mai multe oportunităţi care privesc creşterea veniturilor lunare. În acest weekend, odată cu apariţia acestor oportunităţi, înveţi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Săgetător

Eşti complet relaxat. În acest weekend, reuşeşti să găseşti echilibrul de care aveai nevoie: petreci timp de unul singur, dar îţi faci timp şi pentru distracţie alături de prieteni.

Capricorn

Dedici timp persoanelor speciale pe care le-ai cam ignorat în ultima perioadă. Discuţiile pe care o să le aveţi o să te ajute să găseşti rezolvări la mai multe probleme cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

Vărsător

Nu vrei să pierzi nicio secundă din timpul liber pe care îl ai. Nu ratezi nicio ieşire din casă şi nicio petrecere, indiferent de cât de neprietenoasă este vremea.

Peşti

Reuşeşti să te cunoşti mai bine. Petreci timp de unul singur sau cu o persoană specială din viaţa ta, iar tot acest timp de calitate îţi dă şansa de a descoperi care sunt lucrurile care te fac fericit.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 24-25 noiembrie