x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25 - 26 ianuarie. Se anunță un weekend plin de pasiune

Horoscop de weekend, 25 - 26 ianuarie. Se anunță un weekend plin de pasiune

24 Ian 2020   •   12:36
Horoscop de weekend, 25 - 26 ianuarie. Se anunță un weekend plin de pasiune
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Participi la tot felul de evenimente sociale care te aduc în contact cu oameni interesanți care te pot ajuta să crești pe plan profesional. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

Taur

Romantismul te caracterizează, iar pasiunea este vizibilă în toate lucrurile pe care le faci. În plus, petreci timp cu partenerul de cuplu și vă bucurați de timp de calitate petrecut împreună. Faci unele planuri de viitor.

Gemeni

Optimismul este prezent pe tot parcursul weekendului și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Te ocupi de o serie de proiecte mai vechi pe care le-ai tot amânat și reușești să acumulezi informații care te vor ajuta pe plan profesional.

Rac

În acest weekend te ocupi de tine. Vrei să te relaxezi și să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai. Ai parte de un weekend liniștit, în compania ta. Pe de altă parte, reușești să petreci timp și cu prietenii.

Leu

Înveți să îți controlezi mai bine emoțiile, dar și să discuți deschis despre problemele pe care le ai. Ai parte de o discuție interesantă cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru reușește să-ți schimbe perspectiva asupra lucrurilor.

Fecioară

Ai parte de un weekend liniștit în compania oamenilor pe care îi iubești. După o săptămână agitată, timpul de calitate petrecut în compania oamenilor speciali din viața ta te ajută să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Balanță

Ai parte de un weekend cu adevărat productiv. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să stai alături de familie, dar te ocupi și de responsabilitățile pe care le ai. La finalul weekendului simți că ai dus la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Scorpion

Este posibil să apară un conflict în relația de cuplu, pentru că ai tendința să ignori dorințele partenerului. Învață să faci compromisuri și să te interesezi de fericirea partenerului. Discută deschis despre ce îți dorești și ascultă mai mult.

Săgetător

Te bucuri de natură și de timpul liber pe care îl ai. Lași în urmă agitaia specifică orașului într-o încercare de a te reconecta cu natura și de a găsi echilibrul interior pe care îl cauți de atât de mult timp. Este posibil să cunoști o persoană interesantă.

Capricorn

Spontaneitatea te definește în acest weekend. Nu îți faci niciun plan, ci lași lucrurile să decurgă de la sine. Privești tot din jurul tău cu o foarte mare deschidere și te bucuri de experiențele noi care te ajută să te cunoști mai bine.

Vărsător

Prioritatea ta în acest weekend este timpul de calitate petrecut în compania partenerului de cuplu. În cazul în care nu ești într-o relație, dedici mai mult timp relaxării și încerci să acorzi atenție pasiunilor pe care le-ai tot ignorat.

Pești

Weekendul acesta reușește să te treacă prin toate stările. Ai parte de experiențe noi  care te învață să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Pe de altă parte, nu prea reușești să îți controlezi emoțiile, iar acet lucru se dovedește a fi extenuant.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 25-26 ianuarie