x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26/27 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 26/27 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Apr 2014   •   21:28
Horoscop de weekend, 26/27 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Zilele acestea ar trebui sa te ocupi doar de tine. Sunt momente favorabile pentru a-ti planui o dieta de sezon, pentru a-ti schimba infatisarea sau pentru a-ti revigora trupul cu diverse tratamente potrivite. Controleaza-ti starile, deoarece exista riscul sa izbucnesti la cea mai mica si neinsemnata remarca a celorlalti. Membrii familiei te pot sprijini din plin. Stai de vorba mai mult cu cei dragi si asculta-le povetele.

Taur
Ar fi bine sa te retragi undeva intr-un loc linistit, departe de zgomotul vietii cotidiene. Atat trupul, cat si sufletul tau au nevoie de odihna, deoarece sanatatea este deficitara, in special pe segmentele capului. Evita discutiile ample si chiar avalansa de ganduri, care iti da tarcoale de ceva zile. Vrei, nu vrei ti se deschid alte trasee de viata si sigur ca iti este destul de greu sa le accepti. Detaseaza-te si ai incredere ca totul se desfasoara numai spre binele tau.

Gemeni
Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt spectaculoase la finalul acestei saptamani. Este posibil sa descoperi ca unele persoane din preajma ta, sub masca prieteniei sau a sustinerii in planurile tale de viata, mai mult te infraneaza. Intr-un anume fel esti la mijloc intre prieteni si persoana iubita. Prietenii te atrag mai mult deocamdata, iar persoana iubita te cam respinge. Pastreaza distanta fata de toata lumea si selecteaza atent pe cine mai pastrezi alaturi de tine.

Rac
Este rost de iesiri in lume, fie intr-un anturaj profesional, fie printre rude. Vei fi in prim-planul atentiei tuturor, asa incat fii prudent la fiecare vorba pe care o spui sau la fiecare gest pe care il faci. Unele persoane iti pot pune bete in roatele prestatiei tale sociale, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te strecori admirabil printre obstacolele ticluite de altii. Vorbeste putin, calculat si doar atunci cand este cazul. Insa observa atent derularea evenimentelor!

Leu
Sunt momente favorabile pentru studiu, invatare, participare la programe de instruire. Rafinarea mintii si a inimii tale pot atinge cote deosebite zilele acestea. De aceea primeste cu bratele deschise evenimentele care se desfasoara in preajma ta. Temele filozofice, religioase, cele legate de cultura altora tari te preocupa in mod special. Infomatiile primite te vor ajuta sa iti schimbi perceptia asupra vietii, abordand de acum incolo alte valori sau chiar drumuri de viata.

Fecioara
Esti destul de retras si cufundat adanc in gandurile tale. Pe de o parte te preocupa aspectele materiale pe care le imparti cu partenerul de viata, rude sau colaboratori profesionali. Insa, pe de alta parte mintea ta este deschisa pentru observarea si intelegerea vietii dincolo de aparente. Lasa-te purtat de evenimente, dar fii prezent si purdent in toate. Ti-ar prinde bine lecturile pe teme filozofice, paranormale sau discutiile cu persoane cunoscatoare intr-acestea.

Balanta
Relatiile parteneriale te provoaca mult si bine la sfarsitul acestei saptamani. Se inchid etape importante fie intr-o relatie cu un partener de viata, fie intr-o colaborare profesionala. Ar fi bine sa lasi lucrurile sa se intample si sa te desprinzi mai repede de persoanele si situatiile care ti-au adus multiple neplaceri. Fii convins ca se pregatesc alti oameni sa intre in viata ta la momentul oportun. Cantareste-ti atent fiecare vorba sau gest, deoarece esti predispus la actiuni reprobabile. 

Scorpion
Sanatatea este precara zilele acestea, in special pe segmentele capului si sistemului renal. Dozeaza-ti eforturile, fereste-te de intrigile celorlalti si ingrijeste-te atent. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Este posibill sa descoperi multe aspecte din culisele locului de munca, insa deocamdata aduna informatii si lasa reactiile aferente pentru zilele urmatoare. Odihneste-te mult si hraneste-te sanatos.

Sagetator
Relatiile sentimentale sunt tensionate, existand riscul destramarii acestora. Gusturile tale extravagante in materie de distractii, iubire, hobby-uri au adus relatiile cu cei dragi intr-un punct, de la care mai departe lucrurile trebuie sa se desfasoare altfel. Bine ar fi sa ai rabdare sa le asculti doleantele, reprosurile la adresa ta sau a relatiei voastre si sa iei masurile necesare pentru a corecta ce se mai poate. Ai grija la prieteni, deoarece iti infraneaza mult relatiile amoroase!

Capricorn
Zilele acestea sunt potrivite treburilor gospodaresti. Este bine sa iti faci ordine in casa, sa arunci ceea ce nu mai folosesti si sa alcatuiesti planuri noi pentru imbunatatirea conditiilor de locuit. Discuta pe indelete cu membrii familiei indiferent de tema. Totusi, domeniile de viata in care ai nevoie stringenta de indrumarea celor apropiati sunt cel profesional si cel al relatiilor parteneriale. Tine cont de ceea ce iti sugereaza ceilalti, iar tu la randul tau ofera-le sprijinul de care au nevoie.

Varsator
Se contureaza intalniri si dialoguri cu cei din anturajul apropiat. Fii prudent, intrucat gandirea si comunicarea au note inedite, note putin acceptate de cei din preajma. De asemenea sunt momente bune pentru a studia, a invata sau pentru a participa la un curs de weekend. Informatiile primite in aceste zile iti vor modifica scara valorilor morale si poate chiar intregul traseu al vietii. Calatoriile pe distante scurte, in vizita la rude sau prieteni, in excursie pot fi frecvente.

Pesti
Chestiunile financiare legate de locul tau de munca sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Activitatea profesionala pe care o desfasori cunoaste deja amanari, intarzieri, restrangeri, aspecte care te ingrijoreaza mult. Ar fi bine sa te obisnuiesti a trai cu strictul necesar, dar si a munci atat cat este nevoie. Pe de alta parte, se pot accentua neplacerile legate de sanatate, datorita stresului, dar si unei alimentatii necorespunzatoare. Fii cumpatat in toate!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×
Subiecte în articol: horoscop