x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 26/27 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend 26/27 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Ian 2013   •   00:40
Horoscop de weekend 26/27 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

 Berbec
Sambata ar fi bine sa te ocupi de casa si de treburile ei. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru reamenajari interioare. Acorda ceva mai multa atentie instalatiilor de apa, deoarece se pot produce avarii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort va veti intelege pe orice tema. Duminica se anunta distractii, relaxare si voie buna. Persoana iubita sau copiii te pot necaji, insa acorda-le spatiul necesar pentru a-si desfasura viata dupa placul lor. Fii prudent cu prietenii! Iti pot pune bete in roate cand te astepti mai putin.

Taur
In prima zi a weekend-ului s-ar putea sa pleci intr-o calatorie scurta catre o ruda sau un prieten apropiat. Bucura-te de prezenta celor pe care ii intalnesti, insa evita implicarea emotionala in treburile lor. Daca esti in situatia sa sustii examene sau probe in cadrul unei forme de scolarizare, pregateste-te temeinic. Duminica se recomanda sa stai acasa alaturi de membrii familiei. Bine ar fi sa discuti cu acestia despre nevoile lor sau despre treburile gospodaresti ramase restante.

Gemeni
Sambata este o zi potrivita pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Recomandabil este sa eviti cheltuielile nefondate si investitiile. Pe de alta parte s-ar putea sa primesti cadouri sau bani de la un loc de munca in care activezi. Sumele sunt mici, dar suficiente cat sa iti bucure sufletul. Duminica, astrele te indeamna sa pleci intr-o mica excursie sau sa te intalnesti cu cei dragi. Sunt momente bune pentru discutii relaxante sau pentru invatare, in cazul in care ai nevoie sa iti imbogatesti bagajul de cunostinte necesar in domeniul profesional.

Rac
Beneficiezi de multa energie astrala la finalul acestei saptamani. Dorinta de a te implica in tot si toate iti poate crea neplaceri cu ceilalti. Orienteaza-ti eforturile doar catre nevoile tale. Sunt momente bune pentru tratamente cosmetice, pentru inceperea unei diete sau pentru a merge la un salon de masaj. Duminica se intrezaresc cheltuieli neprevazute, de aceea fii prudent. S-ar putea sa primesti cadouri, favoruri sau bani in urma activitatii depuse la un loc de munca. Achita-ti la timp facturile, taxele sau datoriile de orice fel!

Leu
Esti destul de retras zilele acestea. Sufletul tau are nevoie de revigorare si de planuri noi de viata. Sanatatea aparatului digestiv si a celui osos este afectata, de aceea fii prudent. Recomandabil este sa tii o dieta, sa te hidratezi suficient si sa dormi mai mult. Duminica te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Abordeaza o noua conduita vizavi de ceilalti. Foloseste-ti stralucirea si potentialul nativ pentru a-i lumina si incalzi pe cei dragi cu sfaturi deosebite.

Fecioara
Sfarsitul acestei saptamani este favorabil intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Pot rezulta mici altercatii, dar sunt pasagere. O persoana grijulie fata de tine iti poate furniza informatii importante legate de domeniul profesional. Duminica, recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa stai mai mult de vorba cu tine insuti. Organismul iti este destul de obosit si are nevoie de ingrijiri serioase. Inima, sistemul circulator si gleznele sunt vizate in mod special. Planifica-ti un consult medical, o dieta de sezon si mai multa odihna.

Balanta
La sfarsitul acestei saptamani s-ar putea sa fii invitat la un eveniment monden, cu multa lume. Prezinta-te cum se cuvine, pentru ca vei fi intr-un anume fel in lumina reflectoarelor. Comunicarea este perturbata si foarte usor se poate ajunge la discutii contradictorii sau purtate pe un ton ridicat. Duminica, astrele te indeamna sa iesi la plimbare cu prietenii sau macar sa dialoghezi cu cineva drag. Poti afla informatii interesante legate de cei dragi sau de orice alt subiect care intra in sfera ta de interes.

Scorpion
Sambata iti sunt favorizate legaturile cu strainatatea. Poti vorbi cu cineva aflat departe de tara sau te poti gandi la demersurile necesare unei calatorii mult dorite. Seara vizioneaza o piesa de teatru, un film bun sau asculta un concert de muzica. Duminica s-ar putea sa mergi la o intalnire cu oameni de vaza. Este posibil sa nu iti fie pe plac subiectele discutate sau persoanele invitate, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Atentie la modul in care comunici, si mai ales la tonul folosit!

Sagetator
Este nevoie sa te ocupi de achitarea taxelor sau facturilor restante. Ai suficienti bani pentru a te descurca atat cu datoriile, cat si cu cheltuielile necesare traiului zilnic. Energia vitala este fluctuanta, de aceea dozeaza-ti eforturile si acorda-ti momente de relaxare. Duminica afli vesti din strainatate sau legate de studii si cercetari, daca esti implicat in vreo forma de instruire personala sau profesionala. Selecteaza informatiile, deoarece vin catre tine si subiecte care nu te privesc.

Capricorn
Finalul acestei saptamani s-ar putea sa iti aduca batai de cap in relatiile parteneriale. Foloseste-ti farmecul si perseverenta pentru a calma spiritele inflamate. Altercatii pot aparea de la banii si bunurile detinute in comun cu partenerul de viata sau de afaceri. Verifica atent bugetul, reorienteaza planurile financiare si evita investitiile sau asocierile de orice fel. Pe de alta parte ar fi indicat sa arunci un ochi critic asupra colaborarilor si proiectelor in care esti implicat sau vrei sa te implici. La unele, recomandabil este sa renunti definitiv.

Varsator
Se pare ca iti vei continua munca de la serviciu si in weekend. Colegii sunt in vacanta, insa sefii te supravegheaza atent. Bine ar fi sa iti dozezi eforturile si sa te ocupi doar de sarcinile tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si osos, asa incat ar fi bine sa iti ingrijesti organismul mai mult si mai bine. De evitat zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe zonele mentionate. Duminca, partenerul de viata iti solicita prezenta, atentia si toata forta de care dispui in acest moment.

Pesti
Sambata astrele iti recomanda sa te ocupi de persoana iubita sau, daca este cazul, de copii. Sunt posibile neintelegeri, dar sunt minore. Bine ar fi sa iti folosesti creativitatea si sa organizezi o petrecere surpriza pentru cei dragi. Duminica, organismul tau va da semne de oboseala. Acorda o atentie sporita inimii si picioarelor. Evita eforturile fizice si spatiile aglomerate. Hidrateaza-te suficient, adopta o dieta de sezon si dormi mai mult. Remediile naturiste iti pot fi de mare ajutor. Lasa deoparte altercatiile de la serviciu!
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic