x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26 - 27 ianuarie. Taurii nu găsesc motivația de care au nevoie

Horoscop de weekend, 26 - 27 ianuarie. Taurii nu găsesc motivația de care au nevoie

25 Ian 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 26 - 27 ianuarie. Taurii nu găsesc motivația de care au nevoie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend vrei să te bucuri de relaxare. Petreci timp cu partenerul/partenera și vă bucurați de momentele de liniște și intimitate. Te lași purtat de imaginație.

Taur

Nu găsești motivația să te ocupi de lucrurile importante. Vrei să pui pauză responsabilităților și să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Încearcă să-ți organizezi timpul.

Gemeni

Vrei să-ți planifici mai bine timpul, astfel încât, în acest weekend, te ocupi de organizarea pe care ai tot amânat-o. În plus, te întâlnești cu prieteni vechi și vorbiți despre amintirile pe care le aveți.

Rac

Îți petreci weekendul în casă. Te bucuri de liniște și de confortul oferit de propriul pat. Faci lucrurile pe care nu ai avut timp să le faci în timpul săptămânii: citești, te uiți la un film sau pur și simplu lenevești.

Leu

Începi să te gândești din ce în ce mai mult la detalii. Analizezi fiecare lucru pe care îl ai de făcut și te gândești cum îți poți maximiza șansele de reușită.

Fecioară

O să ai parte de un conflict minor cu o persoană dragă ție. Totuși, nu lăsa micile neînțelegeri să strice o relație de prietenie. Încearcă să mai renunți la orgoliu.

Balanță

Ești agitat. Nu reușești să te hotărăști ce îț dorești să faci pe viitor, iar presiunea este din ce în ce mai mare. Încearcă să ai mai multă încredere în tine.

Scorpion

Este momentul să faci o decizie importantă și este recomandat să analizezi bine situațiile înainte de a alege ceva. Discută cu o persoană importantă din viața ta despre posibilitățile pe care le ai.

Săgetător

Vrei să faci tot ceea ce te face fericit. Nu contează dacă prietenii tău nu vor să meargă cu tine la restaurantul tău preferat, o să mergi singur.

Capricorn

Vrei să faci ceva măreț. Te gândești tot mai mult să îți alegi o carieră care să-ți permită să te faci remarcat. Începi să nu te mai gândești la ce așteptări au cei din jurul tău de la tine.

Vărsător

Îți concentrezi atenția asupra problemelor pe care le au prietenii tăi. Vrei să faci tot ce îți stă în puteri pentru a rezolva problemele cu care se confruntă persoanele dragi din viața ta.

Pești

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai și la modul în care le poți rezolva. Simți că ai energia și inteligența de a rezolva aceste probleme.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 26-27 ianuarie