x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26 - 27 octombrie. Săgetătorii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop de weekend, 26 - 27 octombrie. Săgetătorii trebuie să ia o decizie importantă

25 Oct 2019   •   11:50
Horoscop de weekend, 26 - 27 octombrie. Săgetătorii trebuie să ia o decizie importantă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend te gândești mult la viitor. Vrei să îți urmezi aspirațiile, iar pentru acest lucru ești gata să începi să muncești. Nu mai ești dispus să faci compromisuri.

Taur

Te găsești în fața unui conflict cu o persoană importantă din viața ta. Este important să acorzi atenție cuvintelor celui din fața ta pentru a putea să ajungeți la o rezolvare.

Gemeni

Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucurați de intimitate și de toate lucrurile pe care le aflați despre voi, în calitate de cuplu. Vorbești deschis și te bucuri de același lucru din parte partenerului de cuplu.

Rac

Petreci timp alături de prieteni și familie. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te distrezi, să ai parte de discuții importante cu familia și să te relaxezi.

Leu

Îți exprimi afecțiunea față de persoana iubită și realizezi cât de importantă este această persoana în viața ta. În plus, reușești să realizezi ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Fecioară

Te gândești mult la bani. Vrei să faci niște economii, pentru că nu reușești să îți iei gândul de la o vacanță pe care ți-o dorești de mult timp. Acum ești gata să faci niște compromisuri.

Balanță

Indiferent de lucrurile de care ești pasionat, acum ai timp să te dedici lor. Ai multă încredere în propria persoană și îți îndrepți toată atenția către lucrurile pe care ți le dorești și care, implicit, te fac fericit.

Scorpion

Ai tendința să fii mai retras decât în mod normal, în acest weekend. Vrei să petreci cât mai mult timp singur și să reușești să te reconectezi cu propria persoană. Încearcă să nu îi ignori pe cei din jur.

Săgetător

Ești pus în fața unei decizii importante pe care trebuie să o iei, în ceea ce privește calea profesională pe care vrei să o urmezi. Încearcă să acorzi atenție detaliilor și să nu te grăbești.

Capricorn

Vrei să încerci să faci lucruri noi, așa că nimeni nu te poate acuza de faptul că te-ai teme de noutate. Ai mult curaj și reușești să transmiți energie pozitivă și celor cu care interacționezi.

Vărsător

Reușești să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și, prin urmare, te conectezi cu oamenii din jur la un nivel mult mai profund. Creezi niște legături importante cu oamenii cu care interacționezi.

Pești

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Fie că petreci timp alături de persoana iubtiă, fie că petreci timp singur alături de pasiunile tale, ai parte de un weekend care îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 26-27 octombrie