x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27 - 28 octombrie. Gemenii vor să fie cât mai productivi

Horoscop de weekend, 27 - 28 octombrie. Gemenii vor să fie cât mai productivi

26 Oct 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 27 - 28 octombrie. Gemenii vor să fie cât mai productivi

Berbec

În acest weekend înveţi că deşi oamenii par să aibă cele mai bune intenţii, de cele mai multe ori aceştia urmăresc ceva. Eşti din ce în ce mai precaut şi analizezi cu grijă fiecare generozitate neaşteptată.

Taur

Eşti în centrul atenţiei. Petreci timp cu prietenii, iar energia pe care o ai la dispoziţie te ajută să fii sufletul petrecerii. Weekendul acesta este doar despre distracţie, ceea ce îţi doreai de mult timp.

Gemeni

În acest weekend, îţi doreşti să fii cât de productiv poţi. Munceşti, studiezi şi te ocupi de treburile casnice, iar la sfârşitul zilei, datorită împlinirii pe care o resimţi, îţi rămâne suficientă energie.

Rac

În sfârşit te relaxezi! Petreci timp cu o persoană importantă pentru tine, optaţi pentru plimbări în aer liber şi te bucuri de fiecare moment petrecut împreună. Iei o pauză de la tot ce înseamnă muncă.

Leu

Petreci timp cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Vă reamintiţi de momentele frumoase petrecute împreună şi contribuiţi la construirea de noi amintiri. Va fi un weekend de neuitat.

Fecioară

Se anunţă un weekend ocupat. Încerci să îţi împarţi timpul între familie şi responsabilităţi. Cu toate acestea, împărţirea nu este tocmai echilibrată, astfel tinzi să ignori ce se întâmplă în interiorul familiei.

Balanţă

Simţi că nu ai energia necesară pentru a socializa, astfel încerci să petreci cât mai mult timp singur. Te concentrezi pe problemele financiare, dar şi pe organizarea mai eficientă a timpului.

Scorpion

Nimic nu a mers aşa cum ţi-ai dorit, în ultima perioadă, însă nu cauţi problema acolo unde trebuie. Lipsa ta de răbdare ar putea fi unul dintre motivele pentru care lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti.

Săgetător

Te concentrezi asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti şi eşti hotărât să munceşti din greu pentru a le obţine. Începi prin a pune pe foaie obiectivele pe care le ai şi primii paşi pe care trebuie să-i faci.

Capricorn

În acest weekend, petreci mult timp în sfera socială. Te plimbi mult şi te implici în tot felul de activităţi. Astfel, ajungi să cunoşti o mulţime de oameni noi de la care vei avea de învăţat.

Vărsător

Atragi atenţia prin profesionalism, în acest weekend. Profiţi de fiecare ocazie pe care o ai pentru a arăta că meriţi să fii admirat, iar oportunităţile pe plan profesional vor începe să apară în jurul tău.

Peşti

Te concentrezi pe meditaţie. Vrei să te cunoşti din ce în ce mai bine şi faci tot ce poţi în această direcţie. Petreci timp cu o persoană importantă din viaţa ta, iar acest lucru te ajută să-ţi găseşti echilibrul.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 27-28 octombrie