x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27/28 septembrie 2014. Taurii au neînţelegeri în relaţiile parteneriale

Horoscop de weekend, 27/28 septembrie 2014. Taurii au neînţelegeri în relaţiile parteneriale

26 Sep 2014   •   19:42
Horoscop de weekend, 27/28 septembrie 2014. Taurii au neînţelegeri în relaţiile parteneriale

Berbec

Discutiile legate de banii si bunurile comune cu partenerul de viata, cu rudele sau cu persoanele din anturajul profesional sunt frecvente. Datorita restrictiilor existente in sectorul financiar este mai dificil ca toata lumea alaturi de care esti implicat fie in afaceri, fie in cheltuieli comune, sa agreeze sau sa inteleaga ceea ce se petrece. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar.

Taur
Sunt posibile neintelegeri in relatiile parteneriale. Fie partenerul de viata, fie colaboratorii profesionali au doleante pe care tu le consideri greu de satisfacut sau simple mofturi. Totusi ar fi bine sa asculti atent ce au de spus acestia. Printre randuri vei gasi informatii deosebite vizavi de relatiile dintre voi, dar si solutii viabile pentru rezolvarea neplacerilor existente.

Gemeni
Preocuparile tale din aceste zile sunt legate fie de sectorul domestic, pentru a rezolva treburile restante din timpul saptamanii, fie de activitatea porfesionala de la serviciu. In orice situatie te-ai afla ai grija mai mult de sanatate. Evita eforturile mentale si fizice, dar si consultatiile sau analizele medicale. Odihna, dieta potrivita si plimbarile in aer liber sunt de mare folos.

Rac
Activitatile recreative alaturi de cei dragi și hobby-urile sunt cele mai potrivite la acest final de saptamana. Cu toate ca tendinta este de a-ti continua treburile de la serviciu sau de a te afunda mult in treburile de rutina ale casei. Posibil, datorita bugetului disponibil pentru cheltuieli, sa  eviti extravagantele sau mofturile celor dragi. Ceea ce de fapt este foarte bine.

Leu
Sunt zile bune de a sta acasa, printre membrii damiliei. Alcatuieste planuri pentru reamenjarea spatiului de locuit, pentru realizarea conservelor necesare in sezonul rece, dar si pentru intalniri cu rudele dragi. Persoana iubita sau copiii iti pot rasturna programul acestor zile. Evita capriciile celorlalti si focalizeaza-te numai pe casa si familia ta.

Fecioara
Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, preocuparile intelectuale si calatoriile pe distante scurte sunt temele principale ale acestor zile. Membrii familiei sau indatoririle gospodaresti pot interveni in planurile tale. Este bine sa impaci pe toata lumea, deoarece ai toate sansele sa te descurci onorabil. Evita implicarea emotionala in treburile altora.

Balanta
Este rost de cheltuieli la sfarsitul acestei saptamani, atat pentru cele necesare traiului zilnic, cat si pentru a face cadouri celor dragi. De asemenea pot interveni cheltuieli pentru o calatorie scurta. Veniturile tale din activitatea desfasurata sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Restrictioneaza-ti lista de cumparaturi si respecta acest lucru deocamdata.

Scorpion
Esti hotarat sa rezolvi in aceste zile tot ce a ramas restant din ultimele patru saptamani. Astfel exista riscul sa te apuci de mai multe treburi si sa le finalizezi partial sau deloc. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te numai de cele necesare tie. A te implica in treburile altora, ai obtine doar epuizare fizica, mentala si pierdere de timp.

Sagetator
Sunt momente bune pentru desprindere de cotidian si odihna. Mentalul ti se pregateste de relaxare, oferindu-ti semnale clare in acest sens. De aceea este posibil sa gandesti haotic, sa te exprimi verbal cu greutate sau pur si simplu sa te izolezi de ceilalti, fara sa iti dai seama. Ingrijeste-ti sanatatea, deoarece afectiunile uro-genitale pot recidiva.

Capricorn
Discutiile cu prietenii iti pot aduce informatii deosebite legate de domeniul profesional in care activezi sau legate de persoanele din anturajul apropiat. Cu toate ca este posibil sa iti displaca cele auzite sau indemnurile primite, ia aminte si, dupa o analiza profunda a situatiilor, aplica imbunatatirile necesare planurilor tale de viata.

Varsator
Se intrezaresc evenimente sociale, cu multa lume, fie acasa printre cei dragi, fie in mediul profesional in care activezi. Dialogurile cu persoanele cu autoritate, fie ca este vorba despre un sef, fie despre o persoana mai in varsta din familiei iti sunt de bun augur. Chiar daca resimiti totul ca pe o povara, ai incredere si rabdare ca vor veni si onorurile aferente.

Pesti
Activitatile culturale, dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sau demersurile necesare unei caltorii iti incanta sufletul in aceste zile. Ocupa-te cu drag si cu inima deschisa de toate acestea, pentru ca vei reusi sa te descurci onorabil. Cineva din anturajul socio-profesional, posibil un sef, iti poate pune bete in roatele planurilor tale, dar fii vigilent.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop