x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 decembrie. Balanțele au parte de multă energie pozitivă

Horoscop de weekend, 28 - 29 decembrie. Balanțele au parte de multă energie pozitivă

27 Dec 2019   •   12:00
Horoscop de weekend, 28 - 29 decembrie. Balanțele au parte de multă energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Este posibil să apară unele probleme în viața de cuplu, pentru că nu reușești să acorzi suficientă atenție nevoilor partenerului. Pe de altă parte, simți nevoia să petreci puțin timp singur.

Taur

Ai parte de un weekend agitat. Vrei să faci cât mai multe lucruri deodată și, prin urmare, nu reușești să duci nimic la bun sfârșit. Încearcă să îți acorzi mai mult timp pentru fiecare lucru în parte.

Gemeni

Te bucuri de un weekend plin de activități. În sfârșit ai parte de puțin timp liber și reușești să faci unele activități pe care le ai în plan de mult timp. În plus, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

Rac

Te ocupi de o mulțime de treburi gospodărești. Acorzi timp casei și petreci timp alături de familie. În ciuda faptului că ai o mulțime de lucruri de făcut, aceste activități din jurul casei te ajută să te relaxezi.

Leu

Petreci timp alături de prieten vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. În plus, puneți la punct un plan de acțiune când vine vorba de o vacanță în afara țării, vacanță pe care ți-o dorești de mult timp.

Fecioară

Te preocupi de o serie de probleme financiare care au început să apară în ultima perioadă. Astfel, începi să te gândești la un plan care să-ți permită să faci unele economii care să reducă stresul pe care l-ai tot acumulat.

Balanță

Ai multă energie pozitivă și reușești să rezolvi orice problemă care îți apare în cale în acest weekend. În plus, transmiți optimism fiecărei persoane cu care interacționezi și te bucuri de timp de calitate alături de familie.

Scorpion

Acorzi mai mult timp odihnei, în acest weekend. Vrei să petreci puțin timp singur pentru a te bucura de relaxare. În plus, acest timp petrecut cu propria persoană te ajută să atingi un echilibru interior pe care îl cauți de ceva vreme.

Săgetător

Este posibil să intri într-o serie de conflicte cu niște persoane importante din viața ta. Este indicat să mai renunți la orgoliu și să fii mai deschis când vine vorba de schimbări. Conflictele se pot rezolva prin discuții deschise.

Capricorn

Te bucuri de întâlniri cu prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. În plus, energia pozitivă nu lipsește în această perioadă și începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Vărsător

Petreci mare parte din timp în bucătărie. Creativitatea este prezentă și vrei să îți bucuri prietenii cu rețete inedite. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să petreci timp și alături de partenerul de cuplu.

Pești

Este posibil să te gândești la bani mai mult decât în mod normal. Este indicat să discuți cu o persoană importantă din viața ta pentru a-ți schimba perspectiva asupra lucrurilor și pentru a nu mai acorda atât de multă atenție lucrurilor materiale.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 28-29 decembrie