x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 iulie. Agitația, stresul și furia își fac simțită prezența

Horoscop de weekend, 28 - 29 iulie. Agitația, stresul și furia își fac simțită prezența

27 Iul 2018   •   19:42
Horoscop de weekend, 28 - 29 iulie. Agitația, stresul și furia își fac simțită prezența

Horoscop Berbec

În acest weekend realizezi că o prieteni pentru care ai luptat mult timp, nu mai merită efortul. Dorința unei prietenii de durată nu este reciprocă. Începi să petreci timp cu oamenii care te vor în preajma lor. 

Horoscop Taur

Reputația ta va avea de suferit, dacă îți pierzi calmul în public. Încearcă să-ți păstrezi reacțiile explozive în spatele ușilor închise, căci cei din jur ar putea interpreta greșit lucrurile prin care treci.

Gemeni

Deși îți doreai să pleci departe de casă în acest weekend, eclipsa de lună contribuie la dorința de a petrece timp mai aproape de casă. Faci plimbări scurte și petreci timp cu sufletul tău pereche. 

Rac

O ceartă cu un prieten bun din cauza banilor te-ar putea face să spui lucruri pe care, ulterior, le vei regreta. Încearcă să analizezi mai bine lucrurile pe care vrei să le spui și alege cuvintele potrivite pentru asta. 

Leu

Un conflict cu o persoană apropiată ție te va face să realizezi că ești singura persoană pe care te poți baza când vine vorba de viitorul tău. Începi să lucrezi mai mult la a fi independent și începi să îți faci planuri de viitor. 

Fecioară

Stresul va fi prezent în acest weekend, în condițiile în care vrei să faci totul deodată. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul și să acorzi suficientă atenție fiecărui lucru în parte. 

Balanță

Când planul tău de acțiune nu este acceptat de cei din jur, în ciuda faptului că este unul foarte bine pus la punct, furia nu este cea care va rezolva situația. Încearcă să exprimi mai bine în cuvinte ceea ce gândești. 

Scorpion

O problemă în familie te face să-ți pierzi încrederea în propria persoană. Te simți vulnerabil și îți dorești mai mult sprijin din partea celor din jur. Vorbește despre ceea ce simți, pentru ca oamenii să poată empatiza. 

Săgetător

Vrei să-ți dovedești autoritatea, însă nu este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci. Nu poți obliga oamenii din jurul tău să acționeze așa cum ai vrea tu, iar insistența ta ar putea fi interpretată ca fiind o jignire. 

Capricorn

Ești foarte agitat în acest weekend, iar acest lucru te poate duce în fața unor conflicte sau în fața unor probleme pe care tu le-ai creat. Nu ești genul care să ceară ajutor, însă o discuție cu un prieten apropiat ar putea să te ajute. 

Vărsător

Ești mult prea impulsiv și chiar tu începi să fii furios pe faptul că nu acorzi suficient timp pentru a te gândi la consecințele acțiunilor tale. Chiar dacă nu simți nevoia de companie, timpul petrecut cu persoana iubită te va ajuta.

Pești

O situație pe care ai tot evitat-o începe să-și facă simțită prezența. Nu te simți confortabil și vrei să schimbi ceva în privința asta. Dacă e vorba de locul de muncă, este momentul să faci o schimbare, însă, dacă e vorba de relații, o discuție ar putea ajuta. 

×