x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 28 - 29 mai. La acest final de săptămână vei fi în centrul atenției

Horoscop de weekend 28 - 29 mai. La acest final de săptămână vei fi în centrul atenției

27 Mai 2016   •   19:50
Horoscop de weekend 28 - 29 mai. La acest final de săptămână vei fi în centrul atenției

Berbec

Aparent, la acest final de săptămână, toată lumea e dornică să îți ofere sfaturi, sfaturi de care cel mai probabil nu ai nevoie. Probabil, vei sfârși prin a ignora tot ce ți se spune și vei proceda cum crezi, dar s-ar putea să nu se dovedească cea mai înțeleaptă alegere. Fă tot posibilul să eviți conflictele.

 

Taur

Te afli sub influența lui Mercur și a lui Venus, iar această conjunctură astrală nu va face decât să ușureze și să armonizeze relațiile cu cei din jur. În plus, la acest final de săptămână ai șansa de a cunoaște oameni noi sau de a revedea prieteni vechi, cu care nu te-ai mai întâlnit de ceva vreme.

 

Gemeni

Chiar crezi că e necesar ca toate lucrurile să se întâmple foarte repede? Răbdarea este o calitate care se învață și pe care trebuie să o dobândești. Weekend-ul acesta ar trebui să fii mai cumpătat în luarea deciziilor și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă, chiar dacă ritmul nu este foarte alert.

 

Rac

Ai avut parte de o săptămână plină și încă nu ai reușit să te detașezi de tot ce s-a întâmplat la locul de muncă. Ești destul de stresat(ă), îți pui numeroase întrebări și te gândești cum ai putea să schimbi lucrurile. Vestea bună este că acum, mai mult ca niciodată, vei avea acele idei cu adevărat bune.

 

Leu

Ai reuși să te analizezi în cel mai obiectiv mod posibil? Sau să îți analizezi experiențele de viață dintr-o perspectivă imparțială? Ar trebui să înveți să faci asta... La acest final de săptămână vei fi în centrul atenției, chiar dacă nu toți cei din jur vor avea ceva bun de spus despre tine.

 

Fecioară

Nu ar fi corect să spunem că unii sunt mai buni decât alții, ci pur și simplu că există momente în care unii funcționează mai bine decât alții. Chiar dacă ar trebui să aloci sfârșitul de săptămână activităților relaxante, vei avea prea multe idei bune și nu vei vrea să lași proiectele de la muncă la o parte.

 

Balanță

Mai mult ca niciodată, vei simți nevoia să iei o pauză. O pauză de la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, o pauză în care să analizezi ce s-a întâmplat și ce vrei să schimbi. Vei avea destul de mult timp liber la acest final de săptămână, așa că vei profita de răgaz pentru a te gândi ce vrei să faci.

 

Scorpion

Se anunță schimbări majore pe toate planurile. De când Marte a părăsit semnul tău, ai trecut printr-o perioadă de transformări, pe care, la început, le-ai tolerat cu greu. Din fericire, ai căpătat mai multă încredere în  propria persoană, iar weekendul acesta vei vrea să muți munții din loc.

 

Săgetător

Vei încerca să te detașezi de lucrurile materiale și îți vei căuta liniștea în natură. Cel mai probabil, vei lua o decizie pe loc și vei pleca cu familia sau cu câțiva prieteni apropiați undeva la munte și vei uita complet de gadgeturi și conexiunea la Internet. Experiența îți va fi extrem de benefică.

 

Capricorn

Ai încredere în intuiția ta, pentru că te va ghida în locul potrivit. După o săptămână plină, în care te-ai străduit să te faci înțeles și să fii receptiv la nevoile celor din jur, îți vei da seama că de cele mai multe ori nu trebuie să găsești explicație pentru orice. Relaxează-te și lucrurile se vor rezolva de la sine.

 

Vărsător

Ai tot felul de temeri și nemulțumiri și trăiești cu impresia că nimic nu îți iese așa cum îți dorești. În realitate, este doar o problemă de perspectivă, pentru că ești mai pesimist(ă) ca niciodată. Există atât de multe lucruri frumoase în viața ta, iar cei dragi te vor ajuta să îți dai seama de asta.

 

Pești

Se anunță un weekend plin de experiențe frumoase. Cel mai probabil nu vei sta deloc pe acasă – fie vei pleca într-o călătorie scurtă, fie vei fi în vizită la rude sau la prieteni. Te vei afla în compania unor oameni dragi ție și vei uita de dificultățile întâmpinate la muncă pe parcursul săptămânii.

×
Subiecte în articol: horoscop