x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 septembrie. Racii au parte de un weekend agitat

Horoscop de weekend, 28 - 29 septembrie. Racii au parte de un weekend agitat

27 Sep 2019   •   12:17
Horoscop de weekend, 28 - 29 septembrie. Racii au parte de un weekend agitat

Berbec

Simți că lucrurile nu se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești. În plus, simți că nu mai ai energia necesară să o iei de la început. Ar fi indicat să acorzi mai multă atenție odihnei.

Taur

Cunoști o persoană importantă care te ajută pe plan profesional. La finalul acestui weekend te trezești cu noi responsabilități, însă acest lucru te bucură, pentru că ești mai aproape de aspirațiile pe care le ai.

Gemeni

Ai multă energie pe care o folosești pentru a încerca tot felul de lucruri noi. Pe de altă parte, nu mai ai răbdare cu lucrurile mărunte, iar acest lucru vine cu dezavantaje.

Rac

Weekendul acesta se anunță unul destul de agitat. Intri în tot felul de conflicte și simți că cei din jurul tău nu te înțeleg așa cum îți dorești. Încearcă să asculți mai mult înainte să iei o decizie.

Leu

Primești vești bune, iar acest lucru aduce cu sine multă energie pozitivă și multă încredere în propria persoană. Weekendul acesta este despre distracție.

Fecioară

Ai parte de discuții interesante cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru îți schimbă perspectiva pe care o ai asupra vieții. Privești lucrurile cu o mai mare lejeritate.

Balanță

În acest weekend te concentrezi pe relaxare. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, dar ai grijă să îți aloci și timp de unul singur. Reușești să îți eliberezi mintea de toate problemele din ultima vreme.

Scorpion

Te bucuri de reușita pe plan financiar din ultima vreme. În sfârșit reușești să scapi de toate grijile care țin de zona financiară și să te bucuri de relaxarea pe care o meriți atât de mult.

Săgetător

Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucurați de intimitate și reușiți să vă înțelegeți la un nivel mult mai profund. Acest mod de a-ți petrece timpul vine cu multă energie pozitivă.

Capricorn

Vrei să fii cu adevărat ascultat, iar atunci când cei din jurul tău nu îți acordă atenția pe care ți-o dorești, frustrarea se instalează. Încearcă să nu pui la suflet aceste momente.

Vărsător

Apar unele conflicte în interiorul familiei. Încearcă să renunți la orgoliu și să asculți și varianta celorlalți. Aceste conflicte se pot rezolva dacă asculți cu atenție reproșurile celor din jur.

Pești

Reușești să îți dai seama că a venit momentul să renunți la oamenii toxici din viața ta. În acest weekend îți concentrezi atenția doar asupra acelor oameni care au fost mereu alături de tine.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 28-29 septembrie