x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 29 - 30 decembrie. Taurii pun capăt unor conflicte mai vechi

Horoscop de weekend, 29 - 30 decembrie. Taurii pun capăt unor conflicte mai vechi

28 Dec 2018   •   15:30
Horoscop de weekend, 29 - 30 decembrie. Taurii pun capăt unor conflicte mai vechi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Încerci să-ți faci curat în minte. Este ultimul weekend din acest an și îți dorești să renunți la orice energie negativă din viața ta.

Taur

Reușești să pui capăt unor conflicte care te-au urmărit tot anul. Discuți cu oameni importanți din viața ta și rezolvi orice neplăcere.

Gemeni

Îți pui pe o foaie toate planurile pe care le ai pentru noul an. Nu mai ești dispus să faci compromisuri și nu vrei să nu ratezi nicio dorință.

Rac

Te concentrezi pe relaxare. Te așteaptă un Revelion plin de distracție și vrei să-ți păstrezi toată energia pentru ultima noapte a anului.

Leu

Îți petreci acest weekend alături de familie. Nu ai reușit să petreci atât de mult timp cu ei în 2018 și vrei ca acum să le oferi toată atenția.

Fecioară

Îți petreci timpul făcând voluntariat. Vrei să ajuți cât de mult poți în aceste ultime momente ale anului 2018.

Balanță

Există mult stres pentru toate problemele financiare pe care le ai. Te gândești mult la bani și ești dispus să faci tot ce poți pentru o îmbunătățirea a situației financiare.

Scorpion

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului. Petreci timp ocupându-te de pasiunile și talentele tale.

Săgetător

Petreci timp cu o persoană dragă, iar discuțiile deschise pe care le aveți te ajută să treci peste niște probleme mai vechi.

Capricorn

Ai parte de o surpriză plăcută din parte familiei. În plus, te bucuri de timpul petrecut cu familia și reușești să-ți încarci bateriile.

Vărsător

Ai o mulțime de idei și vrei să încerci să-ți organizezi planurile pentru noul an. Încearcă să porți discuții cu o persoană importantă din viața ta.

Pești

Este posibil să intri în conflict cu o persoană importantă din viața ta din cauza unor probleme minore. Încearcă să mai renunți la orgoliu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 29-30 decembrie