x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 29 februarie - 1 martie. Leii se ocupă de zona profesională

Horoscop de weekend, 29 februarie - 1 martie. Leii se ocupă de zona profesională

28 Feb 2020   •   11:12
Horoscop de weekend, 29 februarie - 1 martie. Leii se ocupă de zona profesională
Sursa foto: Imagine de Mircea Iancu de la Pixabay

Berbec

În acest weekend reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți bucura de compania oamenilor importanți din viața ta, dar să poți acorda atenție și responsabilităților pe care le ai.

Taur

Petreci mult timp singur, în acest weekend. Astfel, timpul petrecut în compania propriei persoane te ajută să te reconectezi și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

 

Citește și Horoscop lunar, martie 2020. Se anunță o lună plină de schimbări

 

Gemeni

Te gândești mult la viitor și la lucrurile pe care le ai de făcut pentru a-ți atinge obiectivul. De asemenea, încerci să duci relația pe care o ai pe drumul pe care ți-l dorești.

Rac

În acest weekend petreci mult timp alături de prieteni și vă bucurați de tot felul de activități sociale care vă ajută să vă conectați la un nivel mult mai profund. Încearcă să acorzi atenție și familiei.

Leu

Te gândești la zona profesională și la ceea ce îți dorești să faci în viitor. În plus, găsești determinarea necesară pentru a munci pentru aspirațiile pe care le ai de atât de mult timp.

Fecioară

Vrei să scapi de rutină, așa că în acest weekend o excursie în afara orașului sună foarte bine. În plus, reușești să îi mobilizezi și pe cei din jurul tău în această direcție.

Balanță

Weekendul acesta este despre intimitate. Fie că petreci timp alături de partenerul de cuplu, fie că te ocupi de pasiunile pe care le ai, ajungi la final să te cunoști puțin mai bine.

Scorpion

Va fi nevoie să iei o decizie importantă în acest weekend, însă încearcă să nu te grăbești. Analizează bine toate detaliile, pentru că această decizie îți va afecta zona profesională.  

Săgetător

Vrei să faci unele schimbări în viața ta, în special când vine vorba de sănătate. Astfel, în acest weekend găsești determinarea de a adopta un stil de viață mai sănătos.

Capricorn

Creativitatea te caracterizează. Astfel, în acest weekend te ocupi de pasiunile pe care le ai, însă reușești să acorzi atenție și problemelor cu care te-ai confruntat în ultima vreme și cărora nu le-ai găsit încă o rezolvare.

Vărsător

În acest weekend atenția ta se îndreaptă doar către prieteni și familie. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să îți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Pești

Fie că îți place sau nu, în acest weekend trebuie să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Nu uita că nu este o rușine să ceri ajutorul cuiva atunci când ai nevoie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 29 februarie 1 martie