x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 3 – 4 februarie 2018. Gemenii petrec mai mult timp alături de familie

Horoscop de weekend 3 – 4 februarie 2018. Gemenii petrec mai mult timp alături de familie

02 Feb 2018   •   19:17
Horoscop de weekend 3 – 4 februarie 2018. Gemenii petrec mai mult timp alături de familie

Horoscop de weekend 3 – 4 februarie 2018. Taurii se confruntă cu conflicte interioare iar Gemenii petrec mult timp alături de familie.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec
Sâmbătă: Prima parte a weekendului este doar despre tine. Te gândești la moduri prin care îți poți pune ideile în aplicare și petreci din ce în ce mai mult timp cu persoanele importante.
Duminică: Weekendul se sfârșește cu toată atenția ta concentrată asupra problemelor celor din jur.

Taur
Sâmbătă: Este momentul să te relaxezi și să îți pui la punct conflictele interioare. Ai multe întrebări cărora nu le-ai găsit răspuns încă.
Duminică: Duminică iei o pauză de la problemele celorlalți și te axezi pe dezvoltarea personală.

Gemeni
Sâmbătă: Petreci mult timp cu familia. Te bucuri că reușești, în cele din urmă, să le aloci timpul pe care îl merită atât de mult.
Duminică: Astăzi vrei să te relaxezi şi este posibil să vrei să faci o escapadă. Vremea primăvăratecă ţine cu tine.

Rac
Sâmbătă: Lași lucrurile să decurgă de la sine, ceea ce înseamnă că ai scăpat de presiunea pe care ai simțit-o în ultima vreme.
Duminică: Astăzi  Astăzi nu ratezi nicio ocazie de a te distra și îți dai seama cât de mult ți-au lipsit astfel de momente petrecute cu prietenii.

Leu
Sâmbătă: Este un weekend destul de stresant pentru tine, deoarece nu îți poți lua gândul de la bani. Te gândești cum poți trece de problemele financiare.
Duminică: Cheama un prieten la tine. Discuta deschis despre problemele pe care le ai. Uneori ajutorul vine de unde nici nu te gandesti.

Fecioară
Sâmbătă: Toți cei din jurul tău îți acordă atenție, iar acest lucru te va umple de energie pozitivă.
Duminică: Astăzi eşti pregătit pentru orice. Însă trebuie să ai mare grija pentru că extenuarea poate duce la complicații grave.

Balanță
Sâmbătă:Petreci mult timp cu prietenii. Discutați despre toate lucrurile care vă trec prin cap, iar aceste conversații vă duc cu gândul la o afacere.
Duminică:Duminică vei profita de fiecare minut și te vei simți minunat alături de prieteni.

Scorpion
Sâmbătă: Prima zi din weekend va fi destul de plictisitoare pentru tine. O prietena îţi poate face o surpriză şi vine la tine. Profită de timpul petrecut cu ea.
Duminică: Te trezeşti cu idei noi şi gânduri de care te miri şi tu. Este posibil să primeşti un cadou care îţi va face viaţa mai frumoasă. Un căţel, o pisică? Ce-ţi doreşti mai mult?

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop