x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 3 - 4 noiembrie. Gemenii sunt plini de energie

Horoscop de weekend, 3 - 4 noiembrie. Gemenii sunt plini de energie

02 Noi 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 3 - 4 noiembrie. Gemenii sunt plini de energie

Berbec

O să ai parte de liniştea de care ai nevoie. După o săptămână agitată, timpul pe care îl vei petrece de unul singur sau cu persoana iubită îţi va reîncărca bateriile.

Taur

Tensiunile nu dispar nici în weekend, iar asta, în primul rând, pentru că nu vrei să renunţi sub nicio formă la orgoliu. Dacă o să ai mai multă disponibilitate să asculţi, tensiunile vor dispărea.

Gemeni

Ai multă energie, în acest weekend. Reuşeşti să-i cucereşti pe toţi cei din jurul tău şi, astfel, eşti în centrul atenţiei pe tot parcursul weekendului. De asemenea, nici romantismul nu lipseşte.

Rac

Petreci mult timp în intimitatea oferită de propria locuinţă. Reuşeşti, în cele din urmă, să te ocupi de propriile nevoi. Te bucuri de linişte, de un film bun sau pur şi simplu de câteva ore în plus în pat.

Leu

Încerci să îţi împarţi timpul între relaxare şi responsabilităţi. Astfel, te organizezi astfel încât să duci la bun sfârşit lucrurile care te presează, dar petreci timp şi cu familia şi persoana iubită.

Fecioară

Weekendul acesta este doar despre romantism. Dacă eşti într-o relaţie, o să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Dacă eşti singur, există şanse mari să cunoşti pe cineva interesant.

Balanţă

În acest weekend, trăieşti clipa. Nu îţi faci niciun plan, iar toată libertatea asta pe care ţi-o oferi te încarcă cu energie pozitivă. Petreci timp de calitate cu prietenii şi construiţi noi amintiri.

Scorpion

Iniţial, îţi doreai să te odihneşti în acest weekend, însă prietenii nu îţi vor da pace. O să petreci timp în afara locuinţei, la presiunile acestora. În acest weekend, ar fi bine să faci exact ce îţi doreşti.

Săgetător

Petreci mult timp cu familia. Nu faci nimic ieşit din comun, ci doar stai cu membri familiei şi te bucuri de compania lor. Duminică o să te bucuri de o surpriză din partea familiei.

Capricorn

Vei avea un weekend plin de reponsabilităţi. Ai multe lucruri de făcut la locul de muncă, iar toată presiunea care se pune pe tine nu îţi permite să te relaxezi nici măcar o secundă.

Vărsător

Petreci mult timp în aer liber şi faci tot felul de activităţi noi. Te bucuri de timpul liber şi chiar te laşi purtat de val în unele momente. Este indicat să nu faci cheltuieli fără sens.

Peşti

Reuşeşti să te bucuri de linişte, dar şi să petreci timp cu prietenii. Se anunţă a fi un weekend echilibrat. Petreci timp uitându-te la filme, citind, dar şi distrându-te cu prietenii.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 3-4 noiembrie