x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 30 iunie - 1 iulie. Balanțele petrec timp cu un prieten vechi

Horoscop de weekend, 30 iunie - 1 iulie. Balanțele petrec timp cu un prieten vechi

29 Iun 2018   •   12:15
Horoscop de weekend, 30 iunie - 1 iulie. Balanțele petrec timp cu un prieten vechi

Berbec

În acest weekend, te concentrezi pe cheltuieli. Îți dorești să îți faci toate poftele și nimic nu te poate opri, în ciuda faptului că îți dorești să strângi bani pentru o vacanță. 

Taur

Te învârți în jurul unor bârfe care îți vizează un prieten bun. În ciuda încercărilor de a te menține la distanță, intri în unele conflicte cu oamenii care le răspândesc. 

Gemeni

În ciuda faptului că se presupunea că informațiile pe care le ai sunt un secret, îți dorești să vorbești cu cineva apropat ție. Cu toate acestea, va apărea sentimentul de vinovăție odată ce vei discuta respectivele lucruri.     

Rac

Primești niște vești destul de proaste referitoare la situația ta financiară, însă nu te demoraliza, căci rezolvarea va apărea la fel de brusc cum au apărut și aceste vești care te întristează.

Leu

O converație pe care o ai cu partenerul tău, șeful sau o altă persoană importantă din viața ta va duce la aflarea unor lucruri pe care trebuia să le știi de mult timp. 

Fecioară

În ciuda faptului că nu îți dorești să socializezi prea mult în acest weekend, ai o mulțime de gânduri care nu-ți dau pace. Încearcă să îndrepți aceste idei spre zona de artă. 

Balanță

Te întâlnești cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, astfel că tot weekendul îl petreceți împreună. În plus, discuțiile pe care le aveți îți oferă un nou mod de a privi lucrurile. 

Scorpion

Răbufnești într-un moment neadecvat în legătură cu unele lucruri care te supără de mult timp și care nu își mai găsesc rezolvarea. Odată ce îți vei exprima punctul de vedere, o să reușești să te calmezi. 

Săgetător

În acest weekend, îți dorești să studiezi cât mai mult. Vrei să asimilezi cât mai multe informații poți despre un anumit subiect care te interesează de ceva vreme, dar căruia nu i-ai acordat timp până acum.

Capricorn

Niște planuri pe care le ai de mult timp vor fi anulate, iar acest lucru îți poate schimba starea de spirit. Cu toate acestea, încearcă să înțelegi că oamenii au priorități diferite. 

Vărsător

Un membru al familiei va avea nevoie de ajutor din partea ta, astfel că îți vei dedica tot weekendul acestei probleme. La sfârșit, te vei simți bine pentru că ai reușit să ajuți. 

Pești

Weekendul acesta îl vei dedica relaxării. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar timpul liber pe care îl ai acum ți-l dedici pasiunilor pe care le-ai neglijat în utlima vreme.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 30 iunie 1 iulie