x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 31 martie - 1 aprilie. Gemenii sunt plini de romantism

Horoscop de weekend, 31 martie - 1 aprilie. Gemenii sunt plini de romantism

30 Mar 2018   •   19:10
Horoscop de weekend, 31 martie - 1 aprilie. Gemenii sunt plini de romantism

Berbec

Simţi că totul este despre tine, motiv pentru care poţi afişa o atitudine de superioritate faţă de oamenii din jurul tău. Vei avea nevoie de ajutorul unor prieteni, aşa că încearcă să cobori cu picioarele pe pământ.

Taur

Faci tot ce poţi pentru a fi productiv. Nu îţi doreşti nicio pauză, iar de ceva timp nu ai mai avut un weekend în adevăratul sens al cuvântului. Încearcă, totuşi, să-ţi acorzi câteva momente de relxare, căci oboseala îşi face simţită prezenţa.

Gemeni

Te concentrezi pe relaţia pe care o ai sau, în cazul în care nu eşti într-o relaţie, pe acea persoană de care te simţi atras. Încearcă să nu impui limite, lasă lucrurile să decurgă de la sine, în ritmul lor. În general, weekendul acesta va fi despre romantism.

Rac

Viaţa este o nebunie, aşa că vrei să o tratezi ca atare în acet weekend. Petreci fără încetare şi nu ratezi niciun moment pentru a te bucura de timpul liber pe care îl ai. Ai un weekend plin la finalul căruia vei putea spune că te-ai mai îmbogăţit cu câteva amintiri.

Leu

Vei avea un weekend plin. Vei fi ocupat să alergi de la întâlniri importante pentru afacerea ta la întâlniri cu prietenii sau rudele. Oricum, vei avea parte de un weekend productiv la finalul căruia vei putea spune că ai făcut tot ce ai putut.

Fecioară

Obsesia ta în legătură cu banii nu te ajută deloc. În schimb, nu te lasă să te bucuri de nimic. Este în regulă să faci economii, însă reuşeşti să te duci într-o altă extremă. Vorbeşte cu un prieten apropiat despre asta  şi încearcă să găseşti un echilibru.

Balanţă

Luna Plină este sub semnul tău, motiv pentru care emoţiile îţi vor dicta deciziile. Îţi pui o mulţime de întrebări prin care vrei să te cunoşti mai bine şi, în fond, te concentrezi pe lucrurile spirituale.

Scorpion

Eşti destul de emoţional în aceast weekend, de aceea orice glumă sau cuvânt aruncat te poate afecta mai mult decât este normal. Încearcă să analizezi mai bine lucrurile şi nu mai interpreta greşit, căci pot apărea conflicte fără niciun motiv.

Săgetător

Ataşamentul pe care îl simţi faţă de o persoană sau un grup este destul de puternic, însă asta nu te face să tolerezi lucruri cu care nu eşti de acord. Este posibil să apară unele conflicte minore, însă totul va dispărea imediat.

Capricorn

Eşti în centrul atenţiei, însă în loc să te concentrezi pe benficiile pe care acest lucru ţi le poate aduce, pui accent doar pe incredibila presiunea pe care o resimţi. Încearcă să iei lucrurile mai uşor, relaxează-te şi renunţă la teama de eşec.

Vărsător

Weekendul acesta te concentrezi pe lucruri noi. Vrei să încerci tot felul de experienţe inedite. Te-ai săturat de monotonie şi simţi că nu mai rezişti în această rutină. Optează pentru o ieşire din oraş şi bucură-te de toate lucrurile noi pe care le poţi încerca.

Peşti

Acest weekend îl dedici persoanei iubite. Petreceţi mult timp în cuplu şi reuşiţi să vă cunoaşteţi mai bine. Se dovedeşte a fi un weekend relaxant, la care visezi de mult timp. Optimismul este prezent tot timpul.

 

×