x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4 - 5 august. Berbecii au probleme financiare

Horoscop de weekend, 4 - 5 august. Berbecii au probleme financiare

03 Aug 2018   •   11:40
Horoscop de weekend, 4 - 5 august. Berbecii au probleme financiare

Berbec

O problemă financiară te va face să reacționezi impulsiv, însă este posibil să regreți modul în care abordezi problemele. De asemenea, nu te grăbi să faci o achiziție de care, în realitate, nu ai nevoie. 

Taur

Te afli sub multă presiune, deci nu este nicio surpriză că îți lași planurile personale pe loc secund. Este nevoie să gândești rapid pentru a putea face față valului de lucruri care se întâmplă în jurul tău. 

Gemeni

O direcție nouă pe care urmează să te îndrepți ar putea să te sperie, iar în ciuda întorsăturilor neașteptate de situație, vei avea parte de multe oportunități legate de carieră. Îndrăznește să încerci lucruri noi. 

Rac

O prietenie poate lua o întorsătură ciudată de situație, când cineva se abate de la un plan discutat mult. Fie că ești tu cel care decide să facă lucrurile diferit, fie că e un prieten bun, apare o schimbare în modul în care vă raportați unul la altul. 

Leu

Lucrurile se schimbă atât de repede în ceea ce privește carieră, încât simți că nu ți se oferă suficient timp pentru a te adapta. Stilul tău de viață este pe punctul de a se schimbă în bine și, în sfârșit, ești apreciat pentru munca depusă. 

Fecioară

Începi să privești problemele sociale cu care te confrunți dintr-o nouă perspectivă, iar acest lucru aduce o schimbare pozitivă în viața ta. Începi să crezi mai mult în ideile tale, chiar dacă cei din jur sunt sceptici. 

Balanță

Nu renunța la o prietenie sau la o relație doar pentru că lucrurile sunt diferite față de cum erau inițial. Problemele cu care vă confruntați în acest weekend ar trebui discutate, în loc să încerci să arunci vina pe celălalt. 

Scorpion

Dacă toți cei din jurul tău ar repecta programul stabilit, lucrurile ar merge mai bine, însă nu este necesar să devii nervos dacă colegul sau prietenul tău consideră că ceva trebuie făcut în alt mod decât cel pe care l-ai gândit tu. 

Săgetător

Nu lăsa strseul să-ți distragă atenția de la un vis pe care îl ai de mult timp. Lucrurile nu merg tot timpul așa cum te-ai aștepta, însă nu este cazul să te decurajezi. Începi să realizezi că este necesar să privești și imaginea de ansamblu. 

Capricorn

Faptul că ești nevoit să faci un compromis și să îți schimbi planurile pentru persoana iubită te cam întristează. Niște probleme cu banii sau lipsa de încredere față de planurile persoanei de lângă tine îți determină îngrijorarea. 

Vărsător

Vrei să faci unele schimbări acasă, iar dacă restul familiei nu este de acord, tinzi să devii puțin cam vulcanic. Încearcă să acorzi mai mult respect ideilor celor din jurul tău. Nu toți gândesc ca tine. 

Pești

Furia pe care ai tot îngropat-o și resentimentele pe care le-ai ascuns te fac să răbufnești într-un moment inadecvat. Nu te rușina de lucrurile pe care le gândești, este normal să cedezi dacă refuzi să comunici despre lucrurile care te deranjează.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 4-5 august