x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4/5 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 4/5 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Ian 2014   •   19:00
Horoscop de weekend, 4/5 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Minunat ar fi daca zilele acestea ai sta departe de zgomotul strazii si de ceilalti. Oboseala isi va spune cuvantul, iar sanatatea iti va da semnale alarmante. Alcatuieste un program zilnic, in care sa alternezi orele de munca cu cele de odihna, sa te hranesti sanatos si sa dormi suficient. De asemenea, gandurile legate de conflictele de la serviciu nu iti vor da pace. Totusi sunt momente bune pentru a gasi rezolvari spectaculoase pentru orice situatie din sfera muncii.

Taur
Intalnirile cu prietenii si protectorii vor fi temele principale ale acestui weekend. La prima vedere esti incantat de aceste personaje si de sfaturile lor. Insa ar trebui sa te bazezi mai mult pe fortele tale si sa selectezi atent tot ce iti vine din partea altora. Ti se pot face propuneri deosebite de participare la actiuni colective, de aderare la idealuri marete sau tu sa iti doresti sa te implici in asociatii, organizatii care promit ajutor si sustinere umanitara. Fii prudent!

Gemeni
Sunt posibile intalniri si dialoguri cu sefii sau cu persoane cu functii inalte, oficiale. In functie de cum te prezinti, cum si ce anume vorbesti poti atrage atentia si sustinerea unei persoane influente in mediul socio-profesional in care activezi. Intr-un mod foarte interesant exista sanse sa ti se mareasca veniturile obtinute din munca defasurata la un serviciu sau chiar sa primesti o oferta noua de colaborare.

Rac
Foarte tensionata este axa relatiilor cu ceilalti. Zilele acestea sunt posibile discutii legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu partenerul de viata, dar si cu rudele neamului din care provii. Fii prudent, deoarece ai tendinta vizibila de a respinge tot ce vine din partea altora. Vin si lucruri deosebite catre tine: propuneri bune de colaborare sau cheltuieli comune cu altii de care sa beneficiezi foarte bine si tu.

Leu
Sambata sunt posibile neplaceri in relatia cu partenerul de viata sau in relatiile profesionale. Esti foarte implicat in activitatea de la serviciu si ai pretentia, desi nu esti constient de asta, ca si ceilalti sa procedeze la fel ca tine. Fii mai intelegator si profita de zilele libere ale weekend-ului pentru a te odihni si detasa de cotidian. Duminica vor interveni aspecte financiare comune cu altii. In privinta capitolului financiar esti vulnerabil, de aceea cheltuieste cu masura. 

Fecioara
Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult. Pe de alta parte, te preocupa treburile de rutina atat cele de la serviciu, cat si cele domestice. Recomandabil este sa nu depui eforturi mari. Duminica te vei simti mai bine. Relatiile parteneriale iti dau batai de cap, dar nu pune la suflet. Segmentul acesta de viata este greu de abordat prin forme conventionale de studiu. Fii prudent la aceste persoane si nu te baza pe ele.

Balanta
Sambata, ecoul petrecerilor din ultimele saptamani te predispune la nostalgie, dar si la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distractii. Insa ce te va tine pe loc are legatura cu veniturile de care dispui, deocamdata. Duminica se recomanda odihna. Organsimul va resimiti oboseala, existand posibilitatea ca afectiunile picioarelor sau sistemului digestiv sa iti creeze neplaceri. Alcatuieste-ti pe indelete programul saptamanii care se asterne de maine incolo.

Scorpion
Sambata este potrivita treburilor gospodaresti si dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri domestice, alaturi de cei dragi. Duminica se intrezaresc situatii tensionate cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discutii mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber impreuna, cheltuielile pentru distractii sau pentru hobby-uri. Organizeaza o sueta surpriza si astfel toata lumea va fi incantata. 

Sagetator
Finalul primei saptamani din aacest an iti aduce in atentie relatiile cu rudele si familia din care provii. Este posibil sa mergi in vizita la aceste persoane sau ei sa vina la tine. Oricum, discutiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe mosteniri. Foarte accentuata este axa financiara pentru tine in perioada pe care o traversam. Se recomanda prudenta, discretie in vorbe si fapte, dar mai ales atentie la ce iti spun ceilalti. 

Capricorn
Tensiunile dintre tine si ceilalti persista si in aceste zile. Pe de o parte este vorba despre bani si cheltuielile care trebuie facute pentru traiul zilnic. Pe de alta parte, insa, personalitatea ta este in continua transformare si foarte greu iti intra cineva in voie. Relaxeaza-te, lasa deoparte grijile si evita implicarea in treburile celorlalti. Duminca ti-ar prinde bine o conversatie cu cineva apropiat sau o lectura usoara de vacanta.

Varsator
Starile tale de spirit sunt schimbatoare si de aici, relatiile cu ceilalti sunt tensionate si pline de neprevazut. Este foarte adevarat ca in sufletul tau este un vulcan care sta sa erupa la cel mai mic stimul exterior, insa depinde numai de tine cum gestionezi toata aceasta energie astrala care te inconjoara. Duminica va fi nevoie sa faci cateva cumparaturi. Hoinareste prin magazinele preferate si ofera-ti mici cadouri.

Pesti
Sambata esti retras, iar aura de mister care te inconjoara va atrage multi admiratori in preajma ta. Ai mai multa grija de sanatate. De asemenea ar trebui sa tii cont si de neplacerile existente in sfera profesionala, mai ales ca zilele acestea poti afla solutii salavatoare in acest sens. Duminica, nivelul energiei vitale va creste mult, asa incat ar fi bine sa iesi in aer liber, sa mergi la o sauna, la un masaj sau la o plimbarea prin magazine. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop