x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4 - 5 mai. Gemenii pun la punct câteva planuri pentru viitoare călătorii

Horoscop de weekend, 4 - 5 mai. Gemenii pun la punct câteva planuri pentru viitoare călătorii

03 Mai 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 4 - 5 mai. Gemenii pun la punct câteva planuri pentru viitoare călătorii
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend nu prea ai grijă cum folosești cuvintele, ci ai tendința să le arunci la întâmplare. Astfel, pot apărea conflicte cu persoane importante din viața ta.

Taur

Petreci mult timp de unul singur. Vrei să te bucuri de puțină liniște și astfel petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință.

Gemeni

Te gândești din ce în ce mai mult la călătorii. Vrei să te plimbi, iar în acest weekend pui la punct câteva planuri pentru viitoare călătorii.

Rac

Te gândești la viitor și muncești din greu în acest weekend pentru a pune la punct anumite probleme pe care le-ai tot evitat.

Leu

Vrei să faci unele schimbări care țin de modul în care percepi lucrurile. Asculți din ce în ce mai mult părerile celor din jur și privești viața cu alți ochi.

Fecioară

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului, așa că nu prea ai șanse să te plictisești. Petreci mult timp cu prietenii.

Balanță

Romantismul îți ghidează weekendul. Dacă ești într-o relație, petreci mare parte din timp cu persoana iubită. Dacă ești singur, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant.

Scorpion

Îți dai seama că agitația nu te ajută prea mult, așa că încerci să îți organizezi mai bine timpul, pentru a putea face totul cu calm.

Săgetător

Acorzi mai multă atenție detaliilor și mai ales în cazul lucrurilor care au efect asupra muncii tale. Vrei să fii din ce în ce mai eficient în ceea ce faci.

Capricorn

Îți dedici timpul pasiunilor mai vechi. Fie că e vorba de arte vizuale sau de vreun sport anume, începi din nou să te gândești la lucrurile care îți fac plăcere.

Vărsător

Începi să lași în urmă trecutul. Pentru prima dată după mult timp, iei o pauză de la a analiza toate deciziile făcute în trecut.

Pești

Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, însă nu vrei să faci niciun compromis și nu ai tendința să asculți observațiile persoanelor importante din viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 4-5 mai