x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie 2016. Sunt posibile castiguri si favoruri de la si prin altii la finalul acestei saptamani

Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie 2016. Sunt posibile castiguri si favoruri de la si prin altii la finalul acestei saptamani

05 Feb 2016   •   19:38
Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie 2016. Sunt posibile castiguri si favoruri de la si prin altii la finalul acestei saptamani
Sursa foto: maryolyna/Getty Images/iStockphoto


Berbec
Sunt favorizate reuniunile cu multa lume, atat intr-un cadru oficial, cat si cadru familial. Esti o mica vedeta, observata si aplaudata de ceilalti. Unii vor dori sa iti auda expunerile profesionale sau personale vizavi de realizarile tale recente. Este posibil sa primesti replici interesante, chiar daca pe alocuri putin suparatoare. Si din aprecieri si din reprosuri poti invata multe.

Taur
Dorinta de rafinare sufleteasca este mare in zilele acestui weekend. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun, participa la seminarii pe teme diverse sau stai de vorba cu persoanele din anturajul apropiat pe care le simti pe aceeasi lungime de unda cu tine. Singurele neplaceri pot aparea de la bugetul comun cu partenerul de viata sau cu rudele. Evita cheltuielile nefodate!

Gemeni
Sunt posibile castiguri si favoruri de la si prin altii la finalul acestei saptamani. Este bine sa te gandesti la un plan de investitii pe termen lung sau la economii serioase. Obisnuieste-te sa cheltuiesti strictul necesar, sa consumi atat cat iti trebuie si sa ajuti financiar, material, atat cat poti si numai pe acele persoane care merita. Evita sa discuti cu altii despre bugetul tau!

Rac
In relatiile parteneriale se contureaza schimbari importante incepand din acest final de saptamana. Poate fi vorba despre o noua oferta de colaborare care iti propune implicare pe termen lung, dar si beneficii pe masura. Lasa deciziile majore pentru zilele urmatoare. Doar analizeaza in tihna cele ivite in plan partenerial si nu discuta cu altii despre asta.

Leu
Munca si sanatatea sunt subiectele principale ale sfarsitului acestei saptamani. Daca iti ingrijesti corespunzator si permanent sanatatea vei reusi, in paralel, sa muncesti dupa cum iti place si ai nevoie, atat acasa, cat si la serviciu. De aceea, gandeste-te la un program de viata in care sa alternezi regula orele de odihna cu orele de munca. Odihneste-te si lasa grijile deoparte!

Fecioara
Relatiile sentimentale te rascolesc mult in acest weekend. Sunt favorizate discutiile cu persoana iubita si copiii. Impreuna ati putea pune la punct un plan de distractii si activitati comune pentru multa vreme de acum incolo. Lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca, sa-si expuna parerile sau doleantele. Unele iti vor placea, altele mai putin, dar se va ajunge la un consens bun.

Balanta
Sunt zile bune pentru dialoguri importante cu membrii familiei la sfarsitul acestei saptamani. Poti pune la punct aspecte patrimoniale, de genul mostenirilor sau vanzarii si achitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase. Treburile gospodaresti se rezolva mai usor, mai ales daca esti ajutat si de ceilalti. Tine cont si de spusele celorlalti! Primesti mult sprijin din partea celor dragi.



Scorpion
Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multe persoane din anturajul apropiat. Sunt posibile discutii aprinse pe teme diverse, iar schimbul de informatii va aduce beneficii tuturor. Este bine sa asculti mai mult decat sa vorbesti si nu iti expune vulnerabilitatile sufletesti. Rezerva-ti momente pentru calatorii scurte, dar si pentru odihna si relaxare in aer liber.

Sagetator
Discutiile privitoare la veniturile pe care le obtii din munca proprie sunt tumultoase si pe alocuri ingrijoratoare in zilele acestui weekend. A obtine bani mai multi sau a reusi sa faci economii depinde numai de tine, respectiv de felul in care iti gestionezi fortele vitale, fie pentru a munci, fie pentru a consuma strictul necesar, reducand astfel cheltuielile. Lasa grijile deoparte!

Capricorn
Beneficiezi de multa energie la sfarsitul acestei saptamani. Vorbesti frumos, esti un povestitor fascinant si multi vor dori sa-ti asculte snoavele sau sa-ti ceara sfaturi. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta, existand riscul sa obosesti. Distreaza-te alaturi de cei dragi, plimba-te in aer liber sau prin locurile preferate si bucura-te profund de tot si toate!

Varsator
Ai nevoie de odihna in acest weekend, asa incat lasa grijile si treburile deoparte. Sunt posibile neplaceri legate de sistemul osos si articular, dar le poti ameliora daca te ingrijesti corespunzator. Evita eforturile mari, compania oamenilor zgomotosi, deciziile si participarea la discutii ample. Gandeste-te cum ai dori sa fie viata ta de acum incolo si creioneaza un plan in acest sens.

Pesti
Esti inconjurat de prieteni la sfarsitul acestei saptamani. Unii chiar te invata de bine, iti ofera solutii viabile pentru situatiile in care esti implicat, insa altii doar astepta un moment prielnic pentru a te destabiliza emotional. Aduna-ti fortele si nu te baza prea mult pe altii! Asculta ce ti se spune si retine numai acele informatii care-ti folosesc cu adevarat.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop