x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 iulie. Weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 6 - 7 iulie. Weekend plin de romantism

05 Iul 2019   •   12:06
Horoscop de weekend, 6 - 7 iulie. Weekend plin de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Astfel, este posibil să ai parte de întâlniri romantice sau pur și simplu începi să te gândești mai serios la o relație pe termen lung.

Taur

Vrei să redecorezi, pentru ca locuința ta să ajungă să te definească mai bine. În plus, ai o mulțime de energie pozitivă, iar creativitatea nu va lipsi.

Gemeni

Reușești să discuți fără vreo reținere despre ceea ce simți. Petreci timp de calitate alături de sufletul tău pereche și reușești să te relaxezi.

Rac

În acest weekend te concentrezi pe propria persoană. Astfel, faci tot ce ține de pasiunile pe care le ai și reușești să ajungi la un echilibru interior.

Leu

Ai încredere în propria persoană, astfel că nu dai înapoi de la nicio provocare din acest weekend. În plus, te bucuri de momente romantice cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Petreci mult timp alături de prieteni și, în plus, cunoști mulți oameni noi cu care ești pe aceeași lungime de undă. Ești mai sociabil decât în mod normal.

Balanță

Petreci mult timp în aer liber, îți faci prieteni și te bucuri de tot ce înseamnă relaxare. În plus, această socializarea îți poate deschide niște uși neașteptate.

Scorpion

Ești în centrul atenției. Optimismul și energia pozitivă te ajută să cucerești orice grup de oameni cu care interacționezi.

Săgetător

Experiențele noi îți ghidează acest weekend. În plus, romantismul nu va lipsi, astfel încât ai parte de un weekend de neuitat alături de o persoană importantă din viața ta.

Capricorn

Acum este momentul să iei decizii importante legate de viața sentimentală. Ești rațional și, totuși, reușești să iei în calcul și sentimentele pe care le ai.

Vărsător

Petreci timp de calitate alături de persoana iubită. O ieșire din oraș ar putea fi benefică pentru viața de cuplu și, astfel, puteți trece la un nou nivel.

Pești

Te simți tot mai atras de o anumită persoană și nu mai poți ignora aceste sentimente. În acest weekend ai curajul necesar să vorbești despre ceea ce simți.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 6-7 iulie