x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8 - 9 iunie. Racii intră într-un conflict

Horoscop de weekend, 8 - 9 iunie. Racii intră într-un conflict

07 Iun 2019   •   12:57
Horoscop de weekend, 8 - 9 iunie. Racii intră într-un conflict
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend oboseala pune stăpânire pe tine. Nu reușești să te relaxezi până nu vezi toate responsabilitățile duse la bun sfârșit.

Taur

Te ocupi de toate lucrurile care țin de casă. Fie că achiziționezi mobilier nou, fie că pur și simplu vrei să schimbi culoarea unor camere, timpul petrecut cu redecorarea te liniștește.

Gemeni

Ai parte de un weekend productiv. Muncești din greu la proiectele pe care le ai de făcut și acumulezi cât de multă informație poți.

Rac

Este posibil să intri într-un conflict. Fie că e vorba de un conflict cu partenerul de cuplu, fie că e vorba de unul cu un prieten apropiat, comunicarea este soluția.

Leu

Îți dai seama cât de importantă este odihna, așa că pui pauză tuturor lucrurilor pe care le ai de făcut pentru câteva ore și te relaxezi așa cum meriți.

Fecioară

Ai multă energie pozitivă și ești gata să duci la bun sfârșit tot ce îți pui în cap. În plus, îi molipsești cu optimism pe cei cu care interacționezi.

Balanță

Nu reușești să ajungi la echilibrul interior pe care ți-l dorești pentru că ai tendința să privești cu negativism lucrurile din jur. Discută cu cineva apropiat.

Scorpion

Reușești să rezolvi problemele pe care le-ai avut în ultima perioadă și să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petrece timp cu persoanele importante din viața ta.

Săgetător

Reușești să-ți planifici weekendul astfel încât să ai timp pentru toate lucrurile pe care vrei să le faci: de la relaxare la distracție.

Capricorn

Calmul te caracterizează în acest weekend. Problemele trec pe lângă tine în timp ce citești, te uiți la filme sau pur și simplu lenevești în pat.

Vărsător

Emoțiile sunt mai puternice decât în mod normal și încerci să ajungi la un echilibru benefic pentru proiectele pe care le ai de făcut.

Pești

Comunici din ce în ce mai eficient, iar discuțiile pe care le ai cu cei din jur te ajută să privești viața dintr-o perspectivă mai optimistă.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 8-9 iunie