x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9 - 10 mai 2015. Bucura-te de prezenta persoanelor din anturajul apropiat

Horoscop de weekend, 9 - 10 mai 2015. Bucura-te de prezenta persoanelor din anturajul apropiat

08 Mai 2015   •   18:02
Horoscop de weekend, 9 - 10 mai 2015. Bucura-te de prezenta persoanelor din anturajul apropiat
Horoscop 9 mai. Berbec
La finalul acestei saptamani ar fi minunat sa te bucuri de compania celorlalti. Fie ca te afli in mijlocul anturajului profesional, fie in cel familial, ai grija sa tii cont si de ceilalti si sa le asculti parerile. Posibil sa fii nevoit sa vorbesti in public, sa prezinti realizarile profesionale sau planurile familiale. In orice situatie te vei afla, ai incredere ca te vei descurca excelent. Duminica, ajutor neconditionat iti vine de la prieteni.
 
Horoscop 9 mai. Taur
Planurile de calatorie sunt la ordinea zilelor acestui sfarsit de saptamana. Pe de o parte, in sfera ta de interes va intra o calatorie in scop turistic. Insa pe de alta parte esti atras si de calatorii profesionale sau pentru studii. Dupa ce pui la punct detaliile specifice acestor demersuri, relaxeaza-te la un film sau viziteaza o expozitie de arta. Posibil ca datorita bugetului disponibil sa te cuprinda o serie de nelinisti. Insa este o senzatie subiectiva!
 
Horoscop 9 mai. Gemeni
Sunt zile bune pentru a pune la punct bugetul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Cheltuielile specifice casei si familiei au prioritate. Evita implicarea in planuri de investitii pe termen lung! Duminica este o zi buna pentru activitati intelectuale, artistice si pentru a dialoga cu prietenii sau cunoscutii aflati in tari straine. Indrazneste sa visezi la o calatorie indepartata alaturi de cei dragi.
 
Horoscop 9 mai. Rac
Finalul acestei saptamani iti poate aduce schimbari in parteneriatele profesionale. Bine este sa te gandesti pe indelete cum anume vrei sa se desfasoare de acum incolo orice proiect profesional sau colaborare din care sa castigi bani, bunuri sau favoruri. Renunta fara resentimente la acele situatii parteneriale din care obtii doar oboseala, reprosuri sau munca multa si bani putini. Duminica sunt momente excelente pentru a contempla viata si insemnatatea ei.
 
Horoscop 9 mai. Leu
Chiar daca vrei sa rezolvi toate treburile restante din aceasta saptamana, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Sunt posibile tensiuni in relatiile cu ceilalti, dar mai ales in relatiile colegiale. Activitatea profesionala se desfasoara anost, de aceea orienteaza-ti eforturile catre prioritati. Sanatatea este deficitara, asa incat ingrijeste-te pe indelete. Cu putin efort si bunavointa iti poti fi cel mai bun terapeut. Duminica este nevoie sa dialoghezi cu partenerul de viata.
 
Horoscop 9 mai. Fecioara
Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt active la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii importante pe teme patrimoniale sau pe seama bugetului disponibil pentru distractii. Asculta ce au de zis cei dragi, dar fii vigilent si sustine-ti punctele de vedere. Pe de alta parte, dupa ce se lamuresc lucrurile, pentru ca se vor lamuri indeajuns pentru toata lumea, organizeaza o masa festiva sau o iesire in oras, intr-un loc agreat de toti cei dragi.
 
Horoscop 9 mai. Balanta
Sambata este o zi potrivita treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Poti pune la cale planuri deosebite de renovare a spatiului de locuit, de achizitonare a unor bunuri patrimoniale valoroase sau de vizitare a unor rude indepartate. Posibil sa iti fie solicitat atat ajutorul moral, cat si material pentru a sprijini pe cineva drag. Duminica sunt momente excelente pentru a te distra cu persoana iubita sau alaturi de copii.
 
Horoscop 9 mai. Scorpion
Bucura-te de prezenta persoanelor din anturajul apropiat. Chiar daca unii iti vor critica felul de a fi sau de a actiona, tu ia doar partea buna a lucrurilor si tine cont, fara resentimente, de sfaturile sau indemnurile primite. Pe de alta parte se poate ivi o calatorie scurta pentru a rezolva demersuri profesionale, dar si pentru a te relaxa in natura. Duminica, odihneste-te acasa, alaturi de cei dragi. Au atatea subiecte interesante sa iti spuna!
 
Horoscop 9 mai. Sagetator
Se intrezaresc cheltuieli diverse. Bine este sa iti alcatuiesti o lista de prioritati si sa iti verifici bugetul disponibil. Sustinere materiala primesti, cat de cat, de la partenerul de viata sau de la rude. Insa, numai de tine depinde gestionarea resurselor tale materiale si pe care le pui in comun cu altii. Duminica ar fi bine sa te intalnesti cu persoanele din anturajul apropiat sau sa pleci intr-o excursie scurta de agrement.
 
Horoscop 9 mai. Capricorn
Esti foarte sensibil la finalul acestei saptamani. Se pare ca orice vine dinspre altii ai tendinta sa respingi, pe considerentul ca stii tu mai bine ceea ce ai de facut. Evita sa iei lucrurile personal si ofera-ti momente de relaxare. Chiar beneficiezi de multa forta pe care o poti canaliza spre idei deosebite. Indrazneste sa alcatuiesti planuri marete, gandeste-te la metode de realizare a acestora si lasa-te purtat de sfaturile si sugestiile prietenilor de incredere.
 
Horoscop 9 mai. Varsator
Lasa grijile deoparte si odihneste-te in zilele acestui weekend. Posibil sa te necajeasca afectiunile specifice sistemului osos si articular. De aceea, ingrijeste-te mai mult. Tu iti esti cel mai bun terapeut, asa incat ai incredere in ceea ce doreste atat sufletul, cat si trupul tau. Foarte bine iti va face discutia cu un prieten vechi. Duminica te vei simti mai bine, fiind o zi buna pentru a socializa cu ceilalti.
 
Horoscop 9 mai. Pesti
Relatiile cu prietenii si cu persoanele care te sustin in plan profesional sunt disonante la finalul acestei saptamani. Discutiile purtate cu aceste persoane te vor pune pe ganduri, insa asa si trebuie. Pentru ca in domeniul profesional in care activezi se petrec tot soiul de schimbari, pe diverse cai, prin diversi cunoscuti in vin informatii foarte importante. Ia aminte la cele aflate si, in taina, alcatuieste-ti un nou traseu profesional.
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: horoscop 9 mai horoscop