x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop dragoste luna iulie. Lipsa de comunicare o să aducă unele probleme

Horoscop dragoste luna iulie. Lipsa de comunicare o să aducă unele probleme

10 Iul 2018   •   18:06
Horoscop dragoste luna iulie. Lipsa de comunicare o să aducă unele probleme

Berbec

Romantismul intră într-o zonă practică în luna iulie, astfel că partenerul tău va afla de interesul pe care îl manifeşti faţă de el într-un mod mai subtil decât în mod normal, însă mesajul va fi la fel de clar. De asemenea, încrederea în propria persoană îţi face viaţa intimă cu mult mai interesantă.

Taur

Viaţa amoroasă ia o întorsătură neaşteptată, în contextul în care vrei să încerci lucruri noi, iar partenerul tău nu este la fel de dispus. Cu toate acestea, luna iulie vine cu capacităţi de comunicare care îţi vor permite să expui problema într-un mod care nu are cum să nu-ţi convingă partenerul că lucrurile noi sunt bine venit în viaţa de cuplu.

Gemeni

Este posibil să existe unele certuri în cuplu din cauza lipsei de comunicare. Da, ştiu, comunicarea este punctul tău forte, însă lucrurile nu stau chiar atât de bine în prima jumătate a lunii. De asemenea, nu te poţi concentra pe lucrurile pe care le ai, ci doar asupra acelora pe care ţi le doreşti, iar partenerul de viaţă se va simţi jignit.

Rac

Luna iulie vine cu o capacitate extraordinare de a visa la viitorul pe care ţi-l doreşti alături de partenerul de cuplu. Mai mult, luna iulie vine şi cu ambiţia necesară pentru a face totul pentru o viaţă fericită de cuplu. De asemenea, reuşeşti să renunţi la nişte amintiri urâte care nu te lăsau să te bucuri cu adevărat de relaţia pe care o aveţi.

Leu

Ambiţia atinge cote maxime, motiv pentru care orice îţi pui în cap în legătură cu viaţa amoroasă, se va îndeplini. Romantismul este, de asemenea, prezent, iar partenerul de viaţă nu îţi va putea rezista. Pe de altă parte, eşti predispus la a lua decizii rapid, iar consecinţele nu vor întârzia să apară. Acordă-ţi mai mult timp pentru analiză.

Fecioară

Ai reacţii explozive când modul în care ţi-ai imaginat că vor decurge lucrurile cu partenerul de cuplu nu se împlineşte, astfel că poţi jigni fără să realizezi acest lucru. Relaţia ta de cuplu va avea de suferit din cauza reacţiilor de acest fel. Cu toate acestea, există opţiuni pentru rezolvarea problemelor, iar comunicarea este cea mai bună.

Balanţă

În această lună eşti mai dispus să spui ce nu îţi place la o persoană, decât ceea ce îţi place. Lipsa de eleganţă de care dai dovadă îţi va aduce unele pierderi pe plan amoros. Fă tot posibilul să-ţi analizezi acţiunile şi cuvintele înainte să fie prea târziu. De asemenea, în această lună eşti dispus să încerci tot felul de lucruri noi. Adrenalina este prezentă!

Scorpion

Lipsa de comunicare din această lună îţi va afecta o conexiune importantă cu partenerul de cuplu. Nu îţi doreşti să vorbeşti despre lucrurile care te deranjează, nu pentru că nu crezi că lucrurile nu s-ar rezolva, ci pentru că simţi că nu ai energia necesară. Spre sfârşitul lunii, pasiunea reuşeşte să rezolve problemele din viaţa de cuplu.

Săgetător

Simţi că ai nevoie de o schimbare, însă îţi este greu să îi spui asta partenerului de cuplu, căci nu vrei să fii înţeles greşit. Îţi doreşti unele pauze de la viaţa de cuplu, pentru că vrei să simţi că eşti din nou liber şi lipsit de obligaţii. Dacă îţi doreşti cu adevărat asta, încearcă să-ţi alegi cuvintele cu grijă. Spre sfârşitul lunii, cauţi din nou confortul în braţele partenerului.

Capricorn

Ai multă încredere în propria persoană în această lună, iar asta îţi va aduce beneficii în viaţa de cuplu. Cu toate acestea, există posibilitatea ca o încredere exagerată să te arunce în unele situaţii ciudate în viaţa de cuplu. Mai mult, dacă nu îţi faci intenţiile clare, persoana de lângă tine poate interpreta greşit lucrurile la care tu, de fapt, te referi.

Vărsător
Romantismul de care ai parte în această lună este o combinaţie frumoasă cu poezia. Astfel, oferi multă pasiune şi, de asemenea, o să primeşti multă pasiune. Mai mult, eşti deschis la tot felul de lucruri noi şi vrei să-ţi testezi limitele. În această lună reuşeşti să întăreşti legăturile dintre tine şi partenerul de cuplu.

Peşti

Dacă eşti într-o relaţie în acest moment, în această lună găseşti puterea de a-i spune tot ceea ce simţi, de a te elibera de toate sentimentele pe care le ai. O să te simţi cu atât mai împlinit când vei afla că şi persoana de lângă tine simte la fel. Pe de altă parte, dacă nu eşti într-o relaţie, vei reuşi să legi o relaţie apropiată cu o persoană de care îţi place de foarte mult timp.

 

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste iulie lunar