x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Eclipsa totală de lună şi efectele pe care le va avea asupra semnelor zodiacale

Horoscop. Eclipsa totală de lună şi efectele pe care le va avea asupra semnelor zodiacale

25 Iul 2018   •   12:47
Horoscop. Eclipsa totală de lună şi efectele pe care le va avea asupra semnelor zodiacale

Eclipsa care va avea loc vineri, 27 iulie, nu este una obişnuită, ci este cea mai mare eclipsă totală de lună din acest secol, cu o durată de 103 minute. Potrivit Elite Daily, eclipsa va produce unele schimbări asupra fiecărui semn zodiacal, însă nimic de care să ne temem.

Iată schimbările care vor apărea în viaţa fiecărui semn zodiacal, ca efect a eclipsei totale de lună:

Berbec: Grupul de prieteni

Eclipsa de lună te va face să-ţi dai seama ce fel de oameni vrei în jurul tău. Astfel, începi să selectezi mai bine persoanele cu care vrei să discuţi şi renunţi cu uşurinţă la cei cu care nu ai nimic în comun.

Taur: Viaţa profesională

Nu te simţi bine cu situaţia ta curentă de la locul de muncă şi îţi doreşti mai mult timp pentru tine. De asemenea, simţi că nu faci ceea ce îţi place, aşa că nu va fi foarte greu să-ţi dai demisia şi să optezi pentru altceva.

Citeste si Horoscopul lunii august 2018: Riscați, dar câștigați mulți bani!

Gemeni: Filozofia personală

Eclipsele de lună reprezintă sfârşitul pentru tine, însă există şi un nou început. Acest eveniment te va determina să călătoreşti mai mult şi îţi va aduce noroc şi oportunităţi. Evoluezi în mod constant şi adopţi un nou set de valori.

Rac: Gândurile despre transformare

Începi să fii mai mulţumit cu propria persoană, astfel că noua atitudine pe care o adopţi atrage priviri. Reuşeşti să seduci! Transformarea fizică nu mai face parte din planurile tale de viitor.

Leu: Relaţiile tale

Karma. Începi să percepi altfel relaţiile şi, în general, conexiunile dintre oameni, motiv pentru care începi să le priveşti cu mai mult respect. De asemenea, renunţi să te mai gândeşti la relaţiile trecută, dacă nu mai sunt, înseamnă că nu ai nevoie de ele.

Fecioară: Rutina zilnică

Te gândeşti la un stil de viaţă sănătos. Vrei să faci sport, să îţi schimbi alimentaţia şi să recapeţi energia aia pierdută. Acum simţi determinarea de care aveai nevoie.

Balanţă: Modul în care te exprimi

Începi să te exprimi mai deschis, să vorbeşti despre lucrurile pe care le simţi, despre ceea ce crezi cu adevărat. Îţi prezinţi cu încredere ideile, proiectele şi lucrurile în care crezi cu adevărat. Este o schimbare grozavă!

Scorpion: Siguranţa în propria persoană

Acum este momentul perfect să faci schimbările la care te gândeşti de mult. Ai multă încredere în propria persoană şi ştii că totul va decurge bine, în cele din urmă. Astfel, dacă te gândeai să te muţi, acum este momentul.

Săgetător: Mintea şi perpectiva

Începi să priveşti lucrurile din perspective diferite. Analizezi posibilităţile şi nu mai pui etichete pe baza stereotipurilor. Începi să ai o gândire mult mai matură.

Capricorn: Resursele

Ştii că meriţi mai mult. Munceşti din greu, iar situaţia financiară în care te afli nu te mulţumeşte. Acum îţi faci curaj să ceri mărirea aia de salariu, iar dacă ţi se refuză, eşti pregătit să pleci într-un loc în care eşti apreciat.

Vărsător: Personalitatea

Faci unele schimbări legate de propria persoană. Începi să renunţi la lucrurile care nu te caracterizează, în realitate, şi nu mai faci compromisuri. Cea mai bună versiune a ta este pe punctul de a intre în joc!

Peşti: Spiritualitatea

Începi să realizezi că nu eşti responsabil pentru durerile celorlalţi. Începi să mai diminuezi din empatie şi să nu mai suferi atât de tare pentru suferinţele celorlalţi.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop eclipsa totala de luna 27 iulie